Zobacz wyniki ankiety: Czy myslisz ze opcja pracy budynku tylko na premii bylaby przydatna?

Głosujących
64. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

34 53.13%
  • Nie

28 43.75%
  • Mam to gdzies

2 3.13%
Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 76

Wątek: Praca tylko na premii

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    bezsens...
    CENOWA DEMOLKA
    Najtaniej - tylko u Polka!

Zgarnij już teraz najlepsze oferty -> waga Polk

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Kolejny urzędnik, nie bo nie.
    To, że Tobie to niepotrzebne nie znaczy że inni nie byliby tym zainteresowani.
    A bez sensu są właśnie takie wypowiedzi jak Twoja.
    lol. napisalem, ze nie podoba mi sie. pomysl jest bezsensowny i nietrafiony. kliknalem NIE w ankiecie.
    i nie musze tutaj pisac elaboratow DLACZEGO JESTEM NA NIE

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    To moze lepiej tylko zagłosowac i się wcale nie wypowiadać ?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nikt nie zabrania napisać, o ile post jest zgodny z reg.

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat

Automatyczne zatrzymanie produkcji

Heja!

Jak w temacie - proponuje dodać dodatkowa ikonę w menu budynku "zatrzymaj po skończeniu premii"
    Wydaję mi się, to przydatne, bo często premiujemy ważne dla nas budynki i czasem różnymi premiami. Jeden budynek premką na 12h, 2 budynki na 18, a inne jeszcze na ileś tam. Wszystko to przykuwa nas do komputera - "Kurdę, muszę szybko się zalogować, bo mi się za 2 min. premia na na bajkowym kończy..."

A tak, masz magiczny przycisk - premia się skończyła, produkcja się wyłącza i gitara!

Jak zwykle dajcie znać, co sądzicie

Pozdrawiam

Ves

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Vespirr Zobacz posta
    Heja!

Jak w temacie - proponuje dodać dodatkowa ikonę w menu budynku "zatrzymaj po skończeniu premii"
    Wydaję mi się, to przydatne, bo często premiujemy ważne dla nas budynki i czasem różnymi premiami. Jeden budynek premką na 12h, 2 budynki na 18, a inne jeszcze na ileś tam. Wszystko to przykuwa nas do komputera - "Kurdę, muszę szybko się zalogować, bo mi się za 2 min. premia na na bajkowym kończy..."

A tak, masz magiczny przycisk - premia się skończyła, produkcja się wyłącza i gitara!

Jak zwykle dajcie znać, co sądzicie

Pozdrawiam

Ves
    metoda grawitacyjna cos mowi :>? stosowana od poczatku gry masz bufa na bajkowym na 17 h konczy sie o 2 w nocy :> albo w czasie kiedy jestes w pracy wyliczasz ile fasoli trzeba na te 17h zostawiasz tyle fasoli reszte wysylasz do znajomego w ofce za milion granitu i budynek sie zatrzymuje gdy konczy produkcje bo po prostu nie ma z czego produkowac
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat
    hehe, serio nadal chcesz się bawić w wysyłanie, wyliczanie itd.? Czy, może zamiast liczyć, lepiej ten czas spędzić na przyjemniejszych zajęciach?

Przecież, ten sposób jest rodem z epoki kamienia łupanego

Tak, czy owak dziękuję za komentarz

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    myślę, że na tym polega polityka gry by własnie się logować chyba byłoby to zbyt łatwe, ale faktycznie uprościło by to wiele rzeczy
    mi jest to w sumie obojętne a nie siedzę przed kompem 24h

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Uważam, że wiele propozycji pojawiających się na forum jest bardzo fajnych. Jednak jestem przeciwny automatyzowaniu łańcuchów produkcyjnych. Po jakimś czasie pojawiłyby się propozycje, aby tylko zdefiniować cele a cała gospodarka automatycznie będzie przełączać odpowiednie budynki tak aby jak najsprawniej wyznaczone zadania osiągnąć. Taki jest charakter tej gry i jeśli ktoś chce więcej i szybciej to musi odpowiednio więcej czasu poświęcić. Pilnowanie produkcji i ekonomii na wyspie to zadanie gracza, a nie odpowiednich skryptów. Moim zdaniem wystarczy bardziej zdystansować się do gry a wtedy będzie więcej czasu na inne, często ważniejsze sprawy.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja bym wolał aby same premie sie wrzucały niż miałby sie budynek zatrzymać, jak stoi to nie produkuje...

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów