Konserwa była, problem oczywiście został.
Konserwa była, problem oczywiście został.
Dodają nowości, za to nic nie naprawią... nadal to samo u mnie.
U mnie to samo, mimo przeczyszczenia wszystkiego co możliwe gra się odpala ale nie może załadować mapy i wyskakuje komunikat o braku połączenia z serwerem i by spróbować za chwilę... próbuję od wczoraj i nadal nic![]()
Coś się dziś od rana zalogować nie mogę, też to macie?
Do Was wszystkich w tym temacie. Miałem to samo i jedyne co pomogło to format. Czyszczenie, zmiana przeglądarek, Flasha, czegokolwiek. Podejrzewam, że serwer pobiera jakiś plik na nasz komputer którego nie udało mi się nigdzie zlokalizować i on uniemożliwia logowanie. Na 2 innych komputerach normalnie się logowałem bez problemu, tylko na osobistym sprzęcie nie mogłem.
Ciekawe udało mi się wejść przez TORa, wcześniej ani czyszczenie pamięci, ani dnsów nic nie pomagało.
Mi też udało się to obejść TORem... też mi nie pomogły zmiany, czyszczenia itp. krótko przed tym w nocy wjechała mi jakaś krytyczna aktualizacja systemu może to coś 'popsuło'...
Ten sam problem od wczoraj , polaczenie zostalo zerwane ... Na innych komputerach dziala, bo sie logowalem ale co jest cholera z tymi setami, ze nie mozemy wejsc normalnie jak zawszE ?
"Ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych...", ktoś ma taki komunikat przy logowaniu na słonecznym grodzie?
Dobra, czyszczenie przeglądarki wystarczyło...ale i tak dziwny komunikat.
Ostatnio edytowane przez jozioblabla ; 12.03.2015 o 21:42
KTOŚ TO W KOŃCU NAPRAWI !!!! ?? Od miesiąca problemy