Ostatnio edytowane przez MOD_Ziva ; 20.03.2015 o 09:15
Kolejny juz 3 dzień z rzedu niemożliwe jest wejście na wyspę..poprostu rewelacja a ze strony BB żadnych dodatkowych informacji odnośnie problemow z logowaniem...czysta profeska :/
Support jest zajęty przeglądaniem twórczości graczy, wrzucaniem filmików z wywiadami na stronę główną, a także składaniem podziękowań moderatorom.
Sam rozumiesz, że twoje problemy są mało znaczące i nieistotne, bądź co bądź jesteś tylko zwykłym szarym graczem, jakich wielu.
Support nie zajmuje się żadną z powyższych czynności. Za to odpowiedzialna jest Community Team. Przyczyną opóźnienia w otrzymaniu odpowiedzi może być liczba zgłoszeń, jaką Support otrzymuje w związku z występującymi problemami.
Od rana nie mogę się zalogować do mnie na konto.. Super, bo właśnie się zaczęło nowe zadanie eventowe, a ja zbieram na msw. Za każdym razem jak chcę się zalogować to podczas wczytywania mapy "w tym obszarze wystąpił błąd. prosimy spróbować ponownie". Nie jest to wina po mojej stronie, bo na kilku komputerach w kilku miejscach próbowałem się logować... Napisałem z rana do supportu, jak do tej pory nic.
Ja czekałem 4 dni aż udało mi się zalogować. Po jakimś czasie od zalogowania dostałem wiadomość od supportu, że zaobserwowali ruch na moich koncie więc uznają problem za rozwiązanyJeszcze sobie poczekasz.
co się zaloguje to mnie wywala tylko ja tak mam czy jeszcze ktoś?
kłopoty z logowaniem na wyspę
nie mogę wejść na wyspę pisze mi komunikat wystąpił błąd strefa servera uszkodzona proszę spróbować ponownie próbuje się zalogować już 10 raz i wyskakuje mi ten komunikat .a wcześniej wywaliło mnie z przygody
Ja od miesiąca walcze o to bym mógł normalnie grać, 2 tickety zamknięte, a dalej musze 10 min wbijać na wyspe, przerwanie połączenia występuje także podczas wejścia na wyspe kogoś, na przygode a nawet podczas odświeżania wagi ....
https://www.youtube.com/watch?v=aPWsojAakqE