Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 89

Wątek: Problemy z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez BB_Teromort Zobacz posta
    Żadna dodatkowa konserwacja nie ma obecnie miejsca. W przypadku problemów z logowaniem proszę pisać do Supportu. Tak jak ck07 pisze, Support nie śledzi wątków na forum, bo nie taka jego rola. Nie zmienia to faktu, że odpowiednie zespoły są cały czas informowane o tym, co się dzieje (mam tu na myśli nie tylko problemy z logowaniem) i pracują nad ich rozwiązaniem.
    W przypadku wątpliwości odnośnie kontaktowania się z Supportem - proszę nie zakładać, że problemy z logowaniem występują u każdego z tego samego powodu. To już musi sprawdzić sam Support, stąd też prośba o pisanie do nich.
    Odpowiedz suportu
    [W związku z tym, że korespondencja z supportu może zawierać poufne informacje, jej publikowanie na forum/w grze jest niedozwolone]
    to jest zenujace jak traktuje nas suport czy my wszyscy wedlug suportu jestesmy niedorozwinieci ?
    Ostatnio edytowane przez MOD_Ziva ; 20.03.2015 o 09:15

Początkujący Osadnik Awatar revsi
    Serwer
    Czarci Gaj
    Kolejny juz 3 dzień z rzedu niemożliwe jest wejście na wyspę..poprostu rewelacja a ze strony BB żadnych dodatkowych informacji odnośnie problemow z logowaniem...czysta profeska :/

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez BB_Teromort Zobacz posta
    Żadna dodatkowa konserwacja nie ma obecnie miejsca. W przypadku problemów z logowaniem proszę pisać do Supportu. Tak jak ck07 pisze, Support nie śledzi wątków na forum, bo nie taka jego rola. Nie zmienia to faktu, że odpowiednie zespoły są cały czas informowane o tym, co się dzieje (mam tu na myśli nie tylko problemy z logowaniem) i pracują nad ich rozwiązaniem.

W przypadku wątpliwości odnośnie kontaktowania się z Supportem - proszę nie zakładać, że problemy z logowaniem występują u każdego z tego samego powodu. To już musi sprawdzić sam Support, stąd też prośba o pisanie do nich.
    Konto nie działa mi od wtorku ,od razu wysłałem ticket do supportu i dalej cisza w weekend o odpowiedzi czy też zrobieniu czegoś by przywrócić mi konto też mogę zapomnieć ...support...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Support jest zajęty przeglądaniem twórczości graczy, wrzucaniem filmików z wywiadami na stronę główną, a także składaniem podziękowań moderatorom.

Sam rozumiesz, że twoje problemy są mało znaczące i nieistotne, bądź co bądź jesteś tylko zwykłym szarym graczem, jakich wielu.

Former Community Team Member
    Support nie zajmuje się żadną z powyższych czynności. Za to odpowiedzialna jest Community Team. Przyczyną opóźnienia w otrzymaniu odpowiedzi może być liczba zgłoszeń, jaką Support otrzymuje w związku z występującymi problemami.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Od rana nie mogę się zalogować do mnie na konto.. Super, bo właśnie się zaczęło nowe zadanie eventowe, a ja zbieram na msw. Za każdym razem jak chcę się zalogować to podczas wczytywania mapy "w tym obszarze wystąpił błąd. prosimy spróbować ponownie". Nie jest to wina po mojej stronie, bo na kilku komputerach w kilku miejscach próbowałem się logować... Napisałem z rana do supportu, jak do tej pory nic.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja czekałem 4 dni aż udało mi się zalogować. Po jakimś czasie od zalogowania dostałem wiadomość od supportu, że zaobserwowali ruch na moich koncie więc uznają problem za rozwiązany Jeszcze sobie poczekasz.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    co się zaloguje to mnie wywala tylko ja tak mam czy jeszcze ktoś?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kłopoty z logowaniem na wyspę

nie mogę wejść na wyspę pisze mi komunikat wystąpił błąd strefa servera uszkodzona proszę spróbować ponownie próbuje się zalogować już 10 raz i wyskakuje mi ten komunikat .a wcześniej wywaliło mnie z przygody

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja od miesiąca walcze o to bym mógł normalnie grać, 2 tickety zamknięte, a dalej musze 10 min wbijać na wyspe, przerwanie połączenia występuje także podczas wejścia na wyspe kogoś, na przygode a nawet podczas odświeżania wagi ....

https://www.youtube.com/watch?v=aPWsojAakqE

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów