u mnie też tak było dopiero teraz jest normalnie :P Jak na mój gust powinni dać jakiś bonus do kupna klejek żeby można było wyrównać stracony czas bo 2 dni praktycznie nie dało się grać
u mnie też tak było dopiero teraz jest normalnie :P Jak na mój gust powinni dać jakiś bonus do kupna klejek żeby można było wyrównać stracony czas bo 2 dni praktycznie nie dało się grać
Ludziska , nie grzebcie w kompach, to nie Wasza wina.Badziewie i tyle , tak jest zawsze przy każdym evencie . Powodzenia !!
No i dupa chciałem kosze wymienić i mi mapy kolegi nie chciało wczytać dałem relog i nawet do gry już nie wpuszcza. Premka odpalona wszystko o kant D... rozbić.
Standardowo, jak co rano przy kaweczce próbuję sobie wejść, a tu we wiadomościach - nie udało się połączyć z serwerem i skrzyżowana siekiera z motyką, jak przy konserwacji. Czy jest jakaś teraz konserwacja? albo coś?
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
Coś chyba znowu nie pykło bo nie da się wejść do gry.
![]()
U mnie to samo - udaje się wejść raz na kilka/kilkanaście logowań , a potem i tak wyrzuca mnie po jakimś czasie.
U mnie to samo od wczoraj... nie moge wejsc do gry z zadnej przegladarki z zadnego kompa wywala mi sie pan mlotkujacy ...
A u mnie znowu gra się ładuje, ale w pewnym momencie koniec i pasek stoi. Ruszyć nie chce. Też tak ktoś ma?