Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Zwiększenie szansy na przygodę w dropie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Zwiększenie szansy na przygodę w dropie.

Rozumiem i popieram, że szansa na budynek w dropie nie może być wielka ponieważ wywróciło by to całą ekonomię gry. Jednak za nic nie mogę zrozumieć czemu szansa na przygodę w dropie jest tak drastycznie mała. Co to daje? 1.5 % to jest stanowczo za mało. Uważam, że 15% a nawet 25% wcale nie było by za dużo a na pewno zachęciło by do robienia przygód które leżą odłogiem.

Banned
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    zderzak79, założyłeś dwa tematy o dokładnie tej samej treści. W związku z tym, że w tym tutaj nie wstawiłeś ankiety (która jest obowiązkowa dla tego działu), wątek zamykam i zostawiam tylko ten w Pytania i dyskusje....
    Jeżeli w przyszłości postanowisz wrócić do tematu jako pomysł na zmianę w grze, nie zapomnij proszę dodać ankiety Poradnik, jak dodać ankietę.

YAHIKO_FX Twój post, przeniosłam do pozostawionego tematu.
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Jak skontaktować się z Supportem? Jak dodać ankietę?

Uprawnienia umieszczania postów