Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Problem dotyczacy wielu graczy

  1. #1
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    22.03.2012
    Posty
    7
    Serwer
    Nowy Świat

    Problem dotyczacy wielu graczy

    Witam, wiem że to się minie może trochę z koncepcją BB dotyczącą tego że AO jak i TSO miały być grami przeglądarkowymi, tudzież każdy się zgodzi że nie można mieć wszystkiego na raz, porządnej gry z detalami jak i też gry na przeglądarce z duża ilością ludzi online, szczególnie w czasie eventów. Także sugeruje że czas przyznać się do błędu i wydać klienta który umili nam grę. Nie każdy ma dobrego kompa czy porządne połączenie internetowe. Sam mam 16 mb ale to radiówka, za to mam 6 letni laptop, tutaj loguje się do 5 minut nawet, a na Anno do 10 min i jeszcze do tego mam lagi.
    Dołączyłem 22.03.2012 prawie na samym początku tego serwera jak ruszył może miesiąc później a mam zaledwie 45 lv bo mam lagi i nie mam jak robić przygód. Nie tylko ja mam takie problemy ludzie o mocnych kompach i netach też je miewają. Może to bardziej chodzi o samą przeglądarkę??

  2. #2
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    22.03.2012
    Posty
    7
    Serwer
    Nowy Świat
    ta solidarność graczy w wypowiedziach...

  3. #3
    Osadnik Awatar Mundek_May
    Dołączył
    12.05.2012
    Posty
    207
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Czaruk Zobacz posta
    Dołączyłem 22.03.2012 prawie na samym początku tego serwera jak ruszył może miesiąc później a mam zaledwie 45 lv bo mam lagi i nie mam jak robić przygód
    Napisz do supportu, to Ci może nowy laptop kupią i załatwią lepsze łącze.

  4. #4
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    22.03.2012
    Posty
    7
    Serwer
    Nowy Świat
    mam lepszy pomysł zachowam się na równi twojego poziomu i napisze do twojej mamy "współczuję pani braku umiejętności w wychowaniu syna, bądź tego że był gorzej oporny niż 2 buty razem wzięte" mój laptop może i nie jest najnowszy ale ma jeszcze moc, potężniejsze gry chodzą niż te od BB i nie mam lagów. ktoś tu jest widać trochę ograniczony, choryzontalnie
    chyba nie grałeś na evencie takim jak koniec świata? tam to dopiero były lagi...

    amd radeon 7670m i7 2.8ghz ram 8gb kolega na takiej konfiguracji ma problemy z jedną i drugą gra

  5. #5
    Początkujący Generał Awatar RedJul
    Dołączył
    22.02.2012
    Posty
    2,654
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czegoś nie rozumiem.
    Najpierw płaczesz że masz starego lapka i wolne łącze a potem twierdzisz że nie jest tak źle i ograniczasz się vertykalnie bo inni to horyzontalnie (nie mylić z ograniczaniem choryzontalnym
    A tak naprawdę to bawi mnie ten klient, który ma umilić grę
    Jeszcze przygody za Ciebie ma robić?

  6. #6
    Osadnik Awatar Mundek_May
    Dołączył
    12.05.2012
    Posty
    207
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czaruś, dziecko Ty drogie.
    Swoje wspaniałe pomysły zachowaj już lepiej dla siebie.
    Mamę moją, to prosiłbym, żebyś raczej zostawił w spokoju, bo to już wiekowa osoba jest.
    W dodatku, obawiam się, ze po przeczytaniu listu od takiego orła, jakim niewątpliwie jesteś,
    skierowałaby Cie od razu na korepetycje z języka polskiego.
    A skoro już przytaczasz event- Koniec Świata, to jak Ty go nieszczęśniku robiłeś, skoro tam na okrągło trzeba było trzepać przygodę,
    od której do tej pory robi mi się czerwono przed oczyma?
    A sam płaczesz w pierwszym poście, że nie masz jak robić przygód.
    Wiec sam sobie przeczysz.
    Argumentacja obrażonego dziecka z piaskownicy.
    To mi najbardziej do ciebie pasuje.
    Ostatnio edytowane przez Mundek_May ; 13.02.2015 o 12:04 Powód: literowka

  7. #7
    Odkrywca Awatar dario_j
    Dołączył
    04.07.2013
    Posty
    658
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Sam mam chyba nawet starszego kompa, AMD Athlon 3200+ 2GHz(jeden rdzeń), 2GB RAM, internet też radiowy 4 Mbps (ponad 20 km od nadajnika). Gra się wczytuje kilka minut i potrafi zamulać, bo to ciężka i kulawa kobyła, ale nie ma tragedii, przygody robię bezproblemowo, bloki wchodzą, nawet akcje na 5 - 6 generałów się udają, o ile nie BB nie zaserwuje jakichś błędów. Jakiś czas temu dobiłem do 50 lvl i to ze średnio rozbudowaną wyspą (ok 1/3 powierzchni) i stosunkowo niskim limitem populacji (ok 3k). Nie rozumiem więc skąd takie narzekania, Czaruś, nie łam się, tylko zrób porządek z tym swoim lapkiem bo pewnie masz masę wirusów i trojanów.

  8. #8
    ex_Lete
    Witam,

    w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis 13.02.2015 r./

    temat zamykam i przenoszę do archiwum.

    Pozdrawiam
    MOD_Lete

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.