Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 65

Wątek: Od godziny 15 nie można wejść do doliny odkrywców.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Po konserwie i problem ten sam ... a od suportu nie dostałem wiadomości od piatku

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dzisiaj od godziny 8 rano nie moge się zalogowac na gre,obszar serwera uzkodzony jest napiane czy cos takiego.
    Czyscilam wszystko co jst mozliwe,plus zalogowanie sie z innego komputera i nadal to samo.
    Przed konserwa wlaczone konto premium,kopalnie bez zloz i ciekawe czy dadza jakas rekompesate w co bardzo wątpie.
    Za kazdym razem jest ta sama sytuacja po konserwie,brak slow....

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie tak do 2 tygodni, logować się mogę tylko jak uruchomię kompa w trybie awaryjnym
    Pisałem 3x do suportu, ale nie ma żadnych zmian

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    witam...rozwiązałem problem kosztem osłony komputera - wyłączyłem usługę " podstawowy aparat filtrowania " ... mam antywira z zaporą, ale ponoć wyłączenie tego wpływa na bezpieczeństwo... pisałem do supportu, zobaczymy co poradzą geniusze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez pawelgolas Zobacz posta
    witam...rozwiązałem problem kosztem osłony komputera - wyłączyłem usługę " podstawowy aparat filtrowania " ... mam antywira z zaporą, ale ponoć wyłączenie tego wpływa na bezpieczeństwo... pisałem do supportu, zobaczymy co poradzą geniusze
    Dzieki, to mi pomogło. Ale nie trzeba wyłączać całej usługi w antywirusie, wystarczy dodać samo ip serwera TSO do wyjątków.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie wyłączenie antywirusa (mam ESET) nie pomogło. Jak wyłączyć podstawowy aparat filtrowania ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez jw_ivo Zobacz posta
    U mnie wyłączenie antywirusa (mam ESET) nie pomogło. Jak wyłączyć podstawowy aparat filtrowania ?
    W ustawieniach zaawansowanych -> strony internetowe -> Filtrowanie protokołów -> Wyłączone adresy ip
    Tam jest opcja dodaj ip, wpisz te ip 194.169.249.175 i pozatwierdzaj zmiany.
    A jak chcesz wyłączyć całość to w filtrowaniach protokołu odznacz 'włącz ochronę zawartości protokołów aplikacji', ale odradzam tego robić, lepiej jest dodać ip.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    GreenMo dzięki mi na razie pomogło.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    też zadziałało, wielkie dzięki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    oczywiscie support zaknal zgloszenie w ciegu tygodnia, nie udzielajac zadnej odpowiedzi, teraz tylko automat odpisuje , smieszni sa

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów