Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 65

Wątek: Od godziny 15 nie można wejść do doliny odkrywców.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    u mnie to samo, nadal wywala

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Konserwa niby zakończona a u mnie bez zmian nadal wywala mnie z serwera.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie to samo. Nawet nie można do znajomego wejść jak się uda w końcu zalogować. Pewnie w zamian dostaniemy kilka nic nie wartych dupereli przydatnych może w początkach gry. Gdyby za każdą taką usterkę musieli dać po 1000 klejnotów może by jakoś to albo się pośpieszyli albo by to odrobinę wynagradzało błędy. Bo to już w końcu nie beta. A gra za którą biorą pieniądze.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Tomcio0503 Zobacz posta
    U mnie to samo. Nawet nie można do znajomego wejść jak się uda w końcu zalogować. Pewnie w zamian dostaniemy kilka nic nie wartych dupereli przydatnych może w początkach gry. Gdyby za każdą taką usterkę musieli dać po 1000 klejnotów może by jakoś to albo się pośpieszyli albo by to odrobinę wynagradzało błędy. Bo to już w końcu nie beta. A gra za którą biorą pieniądze.
    Buahahaha a na becie to niby pieniędzy nie brali? W sumie zastanawiające, bo zwykle to raczej testerom się płaci, a nie testerzy płacą...

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Gadu, gadu, a dalej nie można się wejść do gry. A suport daje ciągle te same rady, pomimo że parę razy pisałem że to nie pomaga. Może tam automat jest i na wszystkie maile piszę ten sam tekst?

Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki.

Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej.

Jeśli wyczyszczenie pamięci podręcznej nie przyniesie rozwiązania, proszę spróbować zalogować się do gry przy użyciu innej przeglądarki, może to wpłynąć pozytywnie na stabilność gry.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    znowu nie można wejsc, chore to jakieś

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    od ponad 24h nie mogę wejść do gry, przed wczytaniem wyspy wyrzuca mi ze połączenie z serwerem zostało zerwane , nie pamiętam kiedy tak długo mieli problemy techniczne czy moze to juz koniec TSO ?? ma ktoś jeszcze taki sam problem z wejściem do gry?

Harmony
    Cytat Zamieszczone przez kienio666 Zobacz posta
    od ponad 24h nie mogę wejść do gry
    Ja nie mogę wejść do gry od wtorku. Pomoc techniczna radzi czyścić pamięć i instalować najnowszego Flasha. Absurd.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    witam, mam problem j/w od konserwy, robiłem juz format c: , na początku świeżo po instalacji gra działała, po zainstalowaniu aktualizacji problem wrócił, system win 7 64 bit... przeinstalowanie javy, flasha, activex nic nie dało, na ie tez to samo, czyszczenie cache tez nie pomaga, podejrzewam, że to problem z łatkami windowsa, do supportu nawet nie chce mi sie pisac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z supportu, dostaniesz taką odpowiedź:"W celu rozwiązania problemu proszę upewnić się, że korzysta Pan z najnowszej wersji Adobe Flash Player
    http://helpx.adobe.com/flash-player.html

Kolejnym krokiem jest czyszczenie pamięci podręcznej wtyczki Flash Player.
    http://www.adobe.com/support/documen...manager07.html

Należy pamiętać o tym, iż zbyt wiele otwartych aplikacji może spowodować opóźnienia które u Pana występują, Te aplikacje to Youtube, Pandora, i wiele innych opartych na Flash Player."
    Nic to jednak nie pomaga...

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów