Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Nowa Budowla na wzor Epickiego Skladu Drewna

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Nowa Budowla na wzor Epickiego Skladu Drewna

Witam, moim poyslem byloby aby w grze dodac do kupca Budowle dzialajaca podobnie jak Epicki Sklad Drewna ale zajmowalby sie on przetwarzaniem wszystkich rud (miedz, zelazo, tytan, zloto) w sztabki i mysle ze to byloby bardzo przydatne w grze. Koszt bylby taki sam jak Epickiego Skladu Drewna ale nie wiem jaka nazwe dac.

PS: Z gory przepraszam za bledy ortograficzne ale mam niemieckiego laptopa i nie ma w nim takich zankow jak w Polskim.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Jestem ZA. Stwórz ankietę i propozycje nazwy mile widziane.

Banned
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Również zachęcam do założenia ankiety. W przeciwnym razie, temat zostanie przeniesiony do archiwum.
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Jak skontaktować się z Supportem? Jak dodać ankietę?

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    z tego co się orientuję to bb pisało, iż kolejne budynki z "masową" produkcją mają powstać na podstawie esd
    "Everybody lies"

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem z tymi budynkami jest taki, ze ilosc miejsc w ktorych mozna taki duzy pojedynczy budynek jest ograniczona, wiec im wiecej ich wymysla tym mniej oplacalne bedzie ich stawianie (w porownaniu do wiekszej liczby malych budynkow ktore mozna porozstawiac omijajac terenowe przeszkody).
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Problem z tymi budynkami jest taki, ze ilosc miejsc w ktorych mozna taki duzy pojedynczy budynek jest ograniczona, wiec im wiecej ich wymysla tym mniej oplacalne bedzie ich stawianie (w porownaniu do wiekszej liczby malych budynkow ktore mozna porozstawiac omijajac terenowe przeszkody).
    tu się nie zgodzę. obecny esd zastąpił dużą ilość smolarzy.
    gdyby np dali epicki skład wody który pomimo wielkości zastąpiłby na tyle młynów, że i tak by miejsca przybyło
    "Everybody lies"

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    tu się nie zgodzę. obecny esd zastąpił dużą ilość smolarzy.
    gdyby np dali epicki skład wody który pomimo wielkości zastąpiłby na tyle młynów, że i tak by miejsca przybyło
    przeczytaj jeszcze raz post powyzej ze zrozumieniem ;p

Nawet gdyby zastapil 10 mlynow, to niekoniecznie mialbys go gdzie postawic (ze wzgledu na chociazby drzewka i kamyczki ktore malych budynkow nie blokuja ale jeden duzy juz tak), a 10 pojedynczych mlynow powciskasz w dziury na mapie, chocby miedzy nimi byl sektor odstepu.

Wszystko zalezy od tego ile w dluzszej perspektywie czasowej mialoby byc wszystkich skladow , imho przy 5-6 juz by sie pojawial problem ktory opisalem.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    przeczytałem dokładnie ;p
    są miejsca gdzie spokojnie można postawić kolejne esd, oczywiście jeżeli się będzie to opłacało.
    "Everybody lies"

Banned
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    niestety nadal nie ma ankiety, zamykam wątek.
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Jak skontaktować się z Supportem? Jak dodać ankietę?

Uprawnienia umieszczania postów