Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Znikajacy czat - brak globalu, urzedowego,gildii, szeptu, handlu

  1. #11
    Osadnik
    Dołączył
    26.06.2013
    Posty
    41
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez dario_j Zobacz posta
    Miałem niedawno krótki epizod z brakiem internetu, pojawił się "typek młotkujący" kompa, czat jak wtedy padł, tak jeszcze nie wstał, a net już 10 minut działa normalnie.
    Restart gry zrobiłem.
    u mnie jest to samo, nawet w tym samym czasie, czyli kolejne niespodzianki......

  2. #12
    Początkujący Osadnik Awatar Ink_0124
    Dołączył
    25.06.2012
    Posty
    6
    Serwer
    Kolonia
    Na kolonii to samo, czat nie działa: "Wiadomości: Brak dostępnego serwera rozmów.".

  3. #13
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    27.02.2013
    Posty
    2
    Serwer
    Kolonia
    mam tak samo

    duży pożytek z tygodnia koszar gdy nie można sprzedać dropa

  4. #14
    Osadnik Awatar Nursja
    Dołączył
    20.05.2013
    Posty
    82
    Serwer
    Słoneczny Gród
    14:12] Wiadomości: Brak dostępnego serwera rozmów.

    czyli od godziny, jak grać panie BB? jak grać? jak robić wspólnie przygody?

  5. #15
    Odkrywca
    Dołączył
    26.03.2012
    Posty
    541
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam to samo...

    [18:57] Wiadomości: Brak dostępnego serwera rozmów.

  6. #16
    Osadnik Awatar Kornitzki
    Dołączył
    15.04.2012
    Posty
    51
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dwie godziny później też to miałem. Restart gry pomógł i się pojawiły czaty.

  7. #17
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    08.02.2014
    Posty
    2
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To samo. Początkowo sądziłem, że to wina mojego komputera albo netu, ale wszystkie inne rzeczy działają bez zarzutu. A granie bez możliwosci komunikowania się z graczami traci sens.

  8. #18
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    14.04.2012
    Posty
    27
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam, i ja ma ten sam problem i to co chwilkę. A jaką macie przeglądarkę bo jeszcze może przez to są te problemy ? Ja mam Firefox

  9. #19
    Odkrywca Awatar dario_j
    Dołączył
    04.07.2013
    Posty
    655
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja działam na Operze 29 dev. Czasem siedzę też na starej 12, ale tu jeszcze nie doświadczyłem przykrości z czatem z tego względu że coraz rzadziej używam 12.
    Edit (23.02): Trochę działałem dziś na 12, ale z jakiegoś powodu cała gra się wykrzaczyła, do tego momentu czat działał.
    Edit2 (28.02): Dziś znowu działam na Operze 12, zdarzyła się mała zacinka na necie, czat padł, ale wstał dość szybko, za to wstawianie ofek na kantor trwa 5 min.
    Ostatnio edytowane przez dario_j ; 28.02.2015 o 20:58

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.