zagłosowałem na "tak",już dawno to powinno być zrobione
Zdecydowanie TAK
Szczerze to wisi mi to!
Zdecydowanie NIE
zagłosowałem na "tak",już dawno to powinno być zrobione
Podbijam temat.
Kolejka to przydatna rzecz.
Mogliby to w końcu wprowadzić, 3 sloty w kolejce w zupełności by wystarczyły :-)
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
jesli to kolejkowanie to taki problem to niech chociaz zrobia jakas guasi animacje budynku, nie wiem, jakis dymek, cokolwiek oznaczajacy ze pracuje, a jak nie pracuje zeby było to widoczne i rzucalo sie w oczy ....
Zaczac to powinni od wprowadzenia kolejnych drzewek umiejetnosci zeby bylo po co optymalizowac produkcje ksiazek.
"A necromancer is just a really, really late healer"
nie, no chodzilo mi o to zeby od podstaw cos .....a nie ze az tak
to samo powinno byc z magazynem/ami prowiantu, o ile z koszarami to nie problem, bo sie wojo ustawia na pare dni do przodu produkcje chociaz z nimi tez by moglo tak byc (przynajmnije ja tak robie) to z produkcja ludzi z mag prow juz gorzej, ustawie zalozmy ze ma sie robic 1250 tj 7h30min o 23.00 wstaje rano o 6 i widze zalozmy zolta literke Zzz w odroznieniu od wstrzymanego budynku - rzuca sie w oczy i wiadomo ze produkcja sie skonczyla ... o to mi chodzilo. To samo z mozliwoscia anulowania , zeby cos wrzucic do produkcji potrzebnego do zadania, ale o tym to juz pisano 1k razy ...
Ostatnio edytowane przez marceliagdy ; 21.04.2016 o 17:45
Do tego to przydatny byłby przycisk "przesuń na samą górę" w MP i koszarach. Jest gdzieś ankieta na ten temat.
@ sparkz tez czekam na drzewko umiejętności generałów i wyspy. Obiecywali to tak dawno temu, że nie byłabym zdziwiona, gdyby okazało się że zdążyli już o tym zapomnieć![]()
Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 21.04.2016 o 18:01
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Brak kolejkowania produkcji u introligatora to wielka strata czasu na tym budynku. Nie zawsze można zapodać nowy tom lub manuskrypt gdy wykonanie poprzedniego się kończy. Bardzo proszę o włączenie kolejki produkcji tak jak to jest zrobione w koszarach. Dziękuję
Tym razem Ty do kolejki tych, którzy o tym piszą
Zresztą nie tylko na polskich serwerach.
A BB nic.
wszyscy na to czekają, ale kolejnej ankiety nie trzeba dodawać
"Everybody lies"