pysiu trzymam za nich kciuki zeby Cie nam oddali
bo strasznie Cie brakuje na pomocy i....
.... na moim szepcie![]()
pysiu trzymam za nich kciuki zeby Cie nam oddali
bo strasznie Cie brakuje na pomocy i....
.... na moim szepcie![]()
...niech żywi nie tracą nadziei...Dziękuję Mamciu :* Mam nadzieję, że za czas jakiś znowu wspólnie powalczymy ze "skrutami"
Pozdrowienia dla moich kochanych Pomocnych: Meni, Ewuni, Yanga, Trexa i leniwca Ferrrrrruuuusia
![]()
Ja uważam, że granie na serwerach to w ogóle jest porażka. Nowy sposób na wyciąganie kasy. Gra powinna być instalowana na kompie i żadna konserwacja by nie miała miejsca, nie było by możliwości popsucia jej. Produkt taki musiał by być pełnowartościowy i pozbawiony błędów. Gra raz kupiona byłaby w posiadaniu gracza na zawsze. W tej wersji gra jest własnością producenta udostępniana bezpłatnie, nikt nie zmusza do kupowania klejnotów. Graczom pozostaje tylko narzekać. Nie kupujcie klejnotów to zobaczycie jak długo "Osadnicy" pożyją.
Nie poruszam temat Ubisoftu ani BB, poruszyłem temat jednego projektu. Gdyby gra nie przynosiła zysku już dawno by jej nie było. Większość tytułów gier pudełkowych zamyka się w cenie poniżej 150 PLN. Settlers Online to studnia bez dna. Jestem przekonany, że większość graczy przeznaczyła wyższe sumy, żeby sobie ułatwić granie i dalej nie są posiadaczami gry. Czysta komercja. Pisząc poprzedni post chciałem zwrócić uwagę, że żadne skargi nie wpłyną na jakość gry. Jedynie wskaźnik ekonomiczny mógłby sprawić, że gra stała by się bardzie przyjazna. Jak do tej pory producent robi wszystko, żeby utrudnić bo to przynosi kolejne zyski.
Aż sięgną granicy wytrzymałości, wtedy wskaźnik ekonomiczny spadnie w dół gdy gra stanie się zbyt nudna, a oni dopiero wtedy dadzą to co gracze pragną. Ukazując siebie w świetle tych dobrych, którzy idą graczom na rękę. Lepiej późno niż wcale.
co do własności gry to od jakiegoś czasu możesz o tym zapomnieć mimo że idziesz do sklepu kupujesz pudełko z grą to ta gra jest albo na steam albo na uplay albo do orgin rejestrujesz na odpowiednim serwisie żeby zagrać i automatycznie jesteś z niej wywłaszczany.
problem "samowolki generałów" został naprawiony. zamykam temat.
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Jak skontaktować się z Supportem? Jak dodać ankietę?