Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz miec WYSZUKIWANIE w menu gwiazdy i hrupowanie ( mozna zaznaczyc kilka)

Głosujących
34. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK trzeba dodac opcje WYSZUKAJ do menu gwiazdy ?

23 67.65%
  • NIE potrzeba mi opcji WYSZUKAJ w menu Gwiazdy

4 11.76%
  • TAK chce miec grupowanie ITEM'ow w meny Gwiazdy

28 82.35%
  • NIE chce miec grupowanie ITEM'ow w meny Gwiazdy

1 2.94%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Przebudowa menu Gwiazdy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Przebudowa menu Gwiazdy

Hello

Przydałoby się przebudować menu gwiazdy.

Brakuje mi możliwości sortowania bonusów z Magazynu Prowiantu w grupy. Czyli np.: mam 1000 desek po 1250.

Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: ScreenHunter_63 2015.01.16 12.11.jpg, 
wyświetleń: 559, 
rozmiar: 48.9 KB, 
ID: 2319.

Nazwa: ScreenHunter_63 2015.01.16 12.11.jpg, 
wyświetleń: 590, 
rozmiar: 69.9 KB, 
ID: 2321.

Aktualnie mam chyba tysiąc itemow w menu gwiazdy i wyszukiwanie jest koszmarem, dlatego przydałaby sie możliwość SZUKANIA jak w Markecie.

Ile muszę sie naskrolowac żeby znaleźć ten jeden item po 20 osadnikow w srod tysiaca wegla, drewna i mlotkow...

Nazwa: ScreenHunter_64 2015.01.16 12.11.jpg, 
wyświetleń: 585, 
rozmiar: 87.0 KB, 
ID: 2320.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    cóż do trzymania surowców teoretycznie jest magazyn a nie gwiazda oczywiscie pisze teoretycznie bo sam w gwiezdzie czasami trzymam ale i czesto sprzedaje ( czyszczenie magazynow robie ) wiec gwiazde mozna odciazyc. Gwiazda nie została wymyslona po to by trzymac w niej surowce a co do ludnosci to jak nie ma ich minimum 400 to po prostu kasuje .

Wątpie wiec czy Twój postulat zostanie rrozpatrzony ( watpie czy wogóle zostanie przeczytany ) ale jesli juz to dodaj ankiete

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Surowce owszem mozna sprzedac ale co z premiami i przygodami ktore sie trzyma na lepsze okazje?
    Albo ozdobami ktorych sie nie chce kasowac?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Możliwość wyszukiwania jak najbardziej. Koniecznie dodaj ankietę.

Takie paczuszki desek to możesz sobie przy pomocy znajomego sam pogrupować Ogranicza cię tu jedynie pojemność magazynu. Pakujesz z gwiazdy w magazyn do pełna i zrzucasz z powrotem do gwiazdy w postaci jednej dużej paczki.

Co innego w przypadku premii czy przygód. Tu przydałoby się jakies systemowe grupowanie, ale ten temat był już nieraz poruszany, jakoś bez odzewu...

Cloovn, nie rozumiem podejścia kasowania małych paczek osadników. Czyste marnotrawstwo. Nie lepiej je po prostu dodać do władyki?

Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Serwer
    Złota Góra
    Osobiście wolałbym dodanie grupowania wszystkiego bo o ile same surowce bez problemu można pogrupować jak wspomniał kolega zwolk, to już premii, budynków czy przygód się nie da i weź tu siedź przewijaj gwiazdę parę minut. To samo dotyczy kantoru handlowego. Powinna być możliwość wystawienia oferty np. 2 lodowe za 7 stawów, trzy torby śniegu za dwóch wikingów itp. itd...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ankiete dodalem.

Moj magazyn ma ponad 440 000 jednostek a bedzie wiecej.

Nazwa: ScreenHunter_65 2015.01.16 15.43.jpg, 
wyświetleń: 571, 
rozmiar: 51.9 KB, 
ID: 2322.

Moje menu gwiazdy zawiera setki ITEMOW ... wyszukiwanie by sie przydalo.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W menu gwiazdy uważam za niezbedne grupowanie premii i przygód! Czy to takie trudne przerobic je tak by wszystkie przygody np Banici były pod jedna ikonka z licznikiem ile ich mam.....

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta

Cloovn, nie rozumiem podejścia kasowania małych paczek osadników. Czyste marnotrawstwo. Nie lepiej je po prostu dodać do władyki?
    spiesze z wyjasnieniem. W zyciu po pewnym czasie zaczalem stosowac zasade "2+" oznacza ona tyle ze jesli nie wykorzystuje czegos przez dwa lata znaczy nie potrzebuje i albo wyrzucam albo wystawiam na moim regionalnym portalu i daje komus potrzebujacemu ( zdaza sie cho c rzadko ze sprzedajae )

w grze mam podobnie. jesli mam kupe ludkow po 20 czy 100 sztuk to po prostu ich usuwam ( obecnie nie robie przygod ) i tak mam kupe populacji narobionej wiec nie wykorzystuje jej a te ludki z lootow po prostu mi zasmiecaja gwiazde wiec je wypierr...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta

Takie paczuszki desek to możesz sobie przy pomocy znajomego sam pogrupować Ogranicza cię tu jedynie pojemność magazynu. Pakujesz z gwiazdy w magazyn do pełna i zrzucasz z powrotem do gwiazdy w postaci jednej dużej paczki.
    I dostajesz baniaka od BB za hmm... nie pamiętam jak to było ale coś to wspólnego z multikontami miało

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez pasqdek Zobacz posta
    I dostajesz baniaka od BB za hmm... nie pamiętam jak to było ale coś to wspólnego z multikontami miało
    Wrzucanie do gwiazdy ma maly zwiazek z multikontami.... Chyba ze to logika BB

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów