Witam
Chciałem opisać problem. Od pewnego czasu próbuję zgłosić błędy w gry ale nie są dostarczane moje wiadomości albo nie odpowiadają na nie. Dlaczego BB tak traktuje graczy?.. a błędy jak były w grze tak są dalej.
Witam
Chciałem opisać problem. Od pewnego czasu próbuję zgłosić błędy w gry ale nie są dostarczane moje wiadomości albo nie odpowiadają na nie. Dlaczego BB tak traktuje graczy?.. a błędy jak były w grze tak są dalej.
Po wysłanej wiadomości dostajesz odpowiedź z automatu ze przyjęli pytanie?
Takie coś otrzymuje :/
Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.
W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WP
pokaż oryginał wiadomości
Witaj Hulito,
uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.
Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.
W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź.
Treść Twojego zgłoszenia:
-----------------------------------------------
Witam
Dochodzą do was w ogóle moje zgłoszenia z błędami gry bo zero odpowiedzi
-----------------------------------------------
Pozdrawiamy,
Zespół The Settlers Online
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
czyli jak widz dostarczyles wiadomosc...odpisza zawsze odpisuja, bywa ze po tygodniu ale odpisza
Wcześniejsze były wcześniej napisane, zgłaszane błędy ale w tym roku od nich odpowiedzi żadnej nie dostałem.
Hulito, a jak ty te maile wysyłasz? Bezpośrednio ze swojej skrzynki pocztowej, czy ze strony głównej z gry?
Mam wrażenie, że źle adresujesz wiadomości. Po za tym to co wkleiłeś 3 3 posty wyżej jest nie kompletne, bo jak są zwrotki to ważne jest kto jest ich nadawcą.
Wysyłam i ze strony głównej i bezpośrednio z poczty :d jest to samo :/ nawet tutaj na forum milczą.
Odnośnie nadawcy
Od:In-game Support <ingame.support@thesettlersonline.pl>
użyj adresu...
Temat:
[Ticket#PL-2015011011000485] RE: Błędy gry
Ostatnio edytowane przez Hulito ; 11.01.2015 o 15:22
pozostanie jeszcze pytanie czy kupowales klejnoty bo jesli nie to chyba jest to proste do wytłumaczenia. Oni sa w pracy Ty im nie placisz za czas który poswiecaja pracy zarobkowej![]()
No wiadomo że nie płaci się za źle wykonaną prace, nie za fuszerkę a do tego tyle błędów co teraz na raz jest to jeszcze ta gra nie miała. Już wersja beta duuużo lepsza była, powinni wrócić do tej nazwy![]()
to nie wymagaj skoro nie płacisz
Ponadto gra nie jest zla, ja wiem wszyscy narzekaja i faktycznie bledy bywaja irytujace ale nie popełnia błędów kto nic nie robi
Ostatnio edytowane przez Cloovn ; 11.01.2015 o 19:27