Strona 8 z 22 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 218

Wątek: Atak hakerów czyli problem z logowaniem Słoneczny gród ;)

Bachusowa
    Mati marzy mi się, że mi się uda w poniedziałek zalogować i jeszcze zebrać jakieś resztki tego "pogorzeliska"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    od rana niema nic na stronie glownej zadnych wiadomosci wiec widzac jak BB ciezko pracuje hmm... pracuje w swieta haha a to dobre sadze ze ktos tu kogos ma w d...pie my ich czy oni nas tylko co oni beznas by zrobili poprostu smiech na sali kase biore u... robia pozdro spadam z tad na niemiecki serwer tam niema takich prezentow na swieta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Niestety, na tyle na ile znam prawo ( a trochę znam ) i pogrzebałem w regulaminie to jedyne na co w tej chwili możemy liczyć to ich łaska, o ironio...

Bachusowa
    Alex128 oj nie pomagasz chłopie, nic a nic...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    heja. kumpel z innego świata nie ma problemów z logowaniem...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No właśnie ja przez prawie trzy lata wpakowałem ok tysiąc złoty a nie mam kwitów na to.Ciekawe co z tego wszystkiego wyniknie.

Bachusowa
    Problem jest tylko na słonecznym!

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez joonik11 Zobacz posta
    od rana niema nic na stronie glownej zadnych wiadomosci wiec widzac jak BB ciezko pracuje hmm... pracuje w swieta haha a to dobre sadze ze ktos tu kogos ma w d...pie my ich czy oni nas tylko co oni beznas by zrobili poprostu smiech na sali kase biore u... robia pozdro spadam z tad na niemiecki serwer tam niema takich prezentow na swieta
    No nie przesadzaj. Weekend jest, do tego okres świąteczny... Mam nadzieję , że BB_Inaoch przekazał info komu trzeba...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Alvin pieniądze może i są do odzyskania, ale aż tak się nie znam Aczkolwiek podejrzewam, że nic nie będziemy mogli zrobić, oprócz skasowania kont i powiedzenia papa... wtedy może coś się zmieni.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    no to trza diablo odpalic

Strona 8 z 22 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów