Mati marzy mi się, że mi się uda w poniedziałek zalogować i jeszcze zebrać jakieś resztki tego "pogorzeliska"![]()
Mati marzy mi się, że mi się uda w poniedziałek zalogować i jeszcze zebrać jakieś resztki tego "pogorzeliska"![]()
od rana niema nic na stronie glownej zadnych wiadomosci wiec widzac jak BB ciezko pracuje hmm... pracuje w swieta haha a to dobre sadze ze ktos tu kogos ma w d...pie my ich czy oni nas tylko co oni beznas by zrobili poprostu smiech na sali kase biore u... robia pozdro spadam z tad na niemiecki serwer tam niema takich prezentow na swieta![]()
Niestety, na tyle na ile znam prawo ( a trochę znam ) i pogrzebałem w regulaminie to jedyne na co w tej chwili możemy liczyć to ich łaska, o ironio...
Alex128 oj nie pomagasz chłopie, nic a nic...![]()
heja. kumpel z innego świata nie ma problemów z logowaniem...![]()
No właśnie ja przez prawie trzy lata wpakowałem ok tysiąc złoty a nie mam kwitów na to.Ciekawe co z tego wszystkiego wyniknie.
Problem jest tylko na słonecznym!
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Alvin pieniądze może i są do odzyskania, ale aż tak się nie znamAczkolwiek podejrzewam, że nic nie będziemy mogli zrobić, oprócz skasowania kont i powiedzenia papa... wtedy może coś się zmieni.
no to trza diablo odpalic![]()