mnie zadziwia, że to się dzieje od wczoraj (przynajmniej u mnie tak było od 23:40), a oni nic z tym nie robią, najlepszy będzie podarunek od BB który ma nas przeprosi w wysokości 60 prezentów. To jest śmiech na sali niech ruszą du@$$@$pe i to naprawią albo oddadzą nam kasę za nasze konta i cześć.
jak kartki kalendarza nie odsłonimy to będziemy musieli wydawać klejnoty, aby to zrobić.(((((((((((((
Ewelajna20 tam gdzie sie wkłada realne pieniądze zawsze jest szansa, mało tego był bym skłonny podać ich o uzaleznienie sie od ich gryjak by Ktos wystosował konkretny pozew z wieloma podpisami to sie osrają jak kotki w piaskownicy które nie ogarniają tej kuwety
Mr_SOLAR jeśli chodzi o uzależnienie to fakt
Jak będzie pozew - dajcie znać, też podpiszę![]()
Mr_SOLAR mam nadzieję, że zachowałeś gdzieś jeszcze te "kwity" na dowód wydanej kasy realnej...
ech... nie usmiecha mi sie wisiec w kolejce do 8 stycznia ;D
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
od 23.04.2012 roku jestem tutaj a nawet wcześniej bo dostałem bana na pierwsze konto, dlaczego? nie odpowiedzieli mi do dziś, po dzień dzisiejszy robią co chcą, kiedy chcą, kupowanie klejnotów jest umową, czyli korzystam i mam prawo wymagać, choćby sprawności gry. to że konta są ich własnością nie oznacza że mają prawo do walenia w gumy z graczami
Lilka nawet jak nie ma kwitów to Oni muszą je mieć zaksięgowane, a jeżeli nie mają to dopiero mają ból dupy