Strona 7 z 22 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 218

Wątek: Atak hakerów czyli problem z logowaniem Słoneczny gród ;)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Mr_SOLAR Zobacz posta
    Dobrocia jaki granit? już nie ma nic, teraz tylko pozostaje spiąć wspólnie poslady i pokazać BB że nie są bezkarni, złożyć pozew, potrząsnąć trochę tą gównianą firmą, która od samego początku traktuje Nas jak śmieci
    Dupa, nic nie zrobimy... Nasze konta są regulaminowo i tak ich własnością... Skończyło się to peszek

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    mnie zadziwia, że to się dzieje od wczoraj (przynajmniej u mnie tak było od 23:40), a oni nic z tym nie robią, najlepszy będzie podarunek od BB który ma nas przeprosi w wysokości 60 prezentów. To jest śmiech na sali niech ruszą du@$$@$pe i to naprawią albo oddadzą nam kasę za nasze konta i cześć.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jak kartki kalendarza nie odsłonimy to będziemy musieli wydawać klejnoty, aby to zrobić.(((((((((((((

Bachusowa
    Cytat Zamieszczone przez akslop Zobacz posta
    mnie zadziwia, że to się dzieje od wczoraj (przynajmniej u mnie tak było od 23:40), a oni nic z tym nie robią, najlepszy będzie podarunek od BB który ma nas przeprosi w wysokości 60 prezentów. To jest śmiech na sali niech ruszą du@$$@$pe i to naprawią albo oddadzą nam kasę za nasze konta i cześć.
    Za to co przepadnie rzucą się ciastkiem i dniem premium i pozamiatane...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ewelajna20 tam gdzie sie wkłada realne pieniądze zawsze jest szansa, mało tego był bym skłonny podać ich o uzaleznienie sie od ich gry jak by Ktos wystosował konkretny pozew z wieloma podpisami to sie osrają jak kotki w piaskownicy które nie ogarniają tej kuwety

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mr_SOLAR jeśli chodzi o uzależnienie to fakt
    Jak będzie pozew - dajcie znać, też podpiszę

Bachusowa
    Mr_SOLAR mam nadzieję, że zachowałeś gdzieś jeszcze te "kwity" na dowód wydanej kasy realnej...

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ech... nie usmiecha mi sie wisiec w kolejce do 8 stycznia ;D

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    od 23.04.2012 roku jestem tutaj a nawet wcześniej bo dostałem bana na pierwsze konto, dlaczego? nie odpowiedzieli mi do dziś, po dzień dzisiejszy robią co chcą, kiedy chcą, kupowanie klejnotów jest umową, czyli korzystam i mam prawo wymagać, choćby sprawności gry. to że konta są ich własnością nie oznacza że mają prawo do walenia w gumy z graczami

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Lilka nawet jak nie ma kwitów to Oni muszą je mieć zaksięgowane, a jeżeli nie mają to dopiero mają ból dupy

Strona 7 z 22 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów