Strona 49 z 73 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 59 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 729

Wątek: Serwer zajęty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Mr_SOLAR Zobacz posta
    Amangaj_pl jak już pisałem w innym wątku nawet jeżeli nie pozew to pisać do różnych instytucji skargi, na ich działania, nasyłać kontrole, w każdej firmie najlepsze księgowa ma kwiatki.
    Solar, ale w ten sposób nie wiele osiągnięmy... ;/

Cytat Zamieszczone przez Amangaj_pl Zobacz posta
    Nie wiem czy się Solar orientujesz ale Regulamin jest "Umową", którą zawierasz z dostawcą usług i jego "Akceptacja" jest równoznaczna z podpisaniem tej umowy, czyli akceptując Regulamin poniekąd podpisujesz się na umowie a co za tym idzie znasz wszelkie jej postanowienia i w całości się z nimi godzisz.
    A teraz dla przykładu fragment Regulaminu, który jasno mówi,że skoro się na niego zgodziłeś to możesz jedynie sobie popłakać tak jak reszta użytkowników bo nic im nie zrobisz...
    Umowa obowiązuje wszystkie strony, ponadto jeśli się tym zajmujesz powinieneś wiedzieć, że umowę stronniczą, która zabezpiecza interesy wyłącznie jednej ze stron można próbować podważyć. Ja bardziej skłaniałbym się do złożenia skargi w UOKiK właśnie na jednostronny charakter umowy / regulaminu Ubi, który rażąco łamie nasze interesy poprzez brak zabezpieczenia nas graczy, na wypadek takich sytuacji jak ta obecna.

Klejnoty kupujemy za realne pieniądze, a umowa zawarta z Ubi niczego nam nie gwarantuje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    cholera przepadna drzwiczki adwentowe.
    Wszyscy developerzy maja swiateczne wolne i gra lezy .....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    makarba

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    moze nie przepadna BB Inaoh sie pojawil wiec jest szansa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    cuda byly 3 dni temu )))))))))

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez sirLeony Zobacz posta
    cholera przepadna drzwiczki adwentowe.
    Wszyscy developerzy maja swiateczne wolne i gra lezy .....
    Może i ludzie siedzą na wolnym, ale, żeby nikt z całego BB/Ubi przez niemal dobę nie zostawił na stronie głównej jakiejkolwiek informacji? Jaki to problem? A jakby położyło wszystkie serwery tez by nikt nie zauważył bo wolne? Wolne żarty.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

dostep do gry

Dobry wieczor czy moze ktos wie kiedy bd mozna sie zalogowac do gry i czy za diamenty trzeba bd otwierac drzwi?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Też mam to samo Od rana Kiedy to się naprawi? W poniedziałek? Ale który? Wielkanocny????

Początkujący Osadnik Awatar oskarCK1
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja tam w grze jestem nie da sie wejsc na przygody ani do nikogo na wyspe odkrywcy prezenty znosza kopki sie stawiaja nie ma nikogo na czacie o 16 mod cos pisal..0 ofek w kantorze dziwne to troche....

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Umowa obowiązuje wszystkie strony, ponadto jeśli się tym zajmujesz powinieneś wiedzieć, że umowę stronniczą, która zabezpiecza interesy wyłącznie jednej ze stron można próbować podważyć. Ja bardziej skłaniałbym się do złożenia skargi w UOKiK właśnie na jednostronny charakter umowy / regulaminu Ubi, który rażąco łamie nasze interesy poprzez brak zabezpieczenia nas graczy, na wypadek takich sytuacji jak ta obecna.

Klejnoty kupujemy za realne pieniądze, a umowa zawarta z Ubi niczego nam nie gwarantuje.[/QUOTE]

Sloonik właśnie tego szukałem co napisałeś. ale zgodzimy sie w jednym sposób jest zawsze, nie ważne czy to moloch czy firma krzak. Tylko do takiej akcji potrzeba osoby która coś napisze sensownego i od groma ludzi którzy podpiszą sie pod tym, nie musi to byś sprawa wygrana że by Nam coś zwracali, chodzi o to że by nie czuli sie bezkarni jak do tej pory, że by zaczeli Nas szanować bo to My ich karmimy.

Strona 49 z 73 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 59 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów