brak słów , zostaliśmy dziś potraktowani jak śmiecie , zero reakcji , zero informacji , oto cała prawda o niemieckim porządku i traktowaniu ludzi
brak słów , zostaliśmy dziś potraktowani jak śmiecie , zero reakcji , zero informacji , oto cała prawda o niemieckim porządku i traktowaniu ludzi
Głosować na grę obecnością na serwerach. Ludzie, a co to jedyna gra w internecie jest? Mało to gier offline, w których pół życia można spędzić? Jak im odejdzie 5000 osób od razu się luźniej zrobi. W portfelach także. Zobaczcie na statystyki sprzedaży - cały zysk firmy jest nie po premierze danej gry, tylko dużo później, gdy gry są na wyprzedażach, pouzupełniane w patche i DLC, wersje GOTY i specjalne. Za duża konkurencja na rynku jest, żeby takie czarymary odwalać, a klient jest kapryśny. Amangaj_pl jakby mi konto zbanowano wybuchnąłbym po prostu gorzkim śmiechem. Szkoda czasu na ruszanie wszystkiego od nowa, jak w internetach czeka 1500 nowych gier online i codziennie powstają dziesiątki nowych, a na konsolach mam w kolejce ze 30 tytułów AAA.
Już nawet Mikołaja nie ma przy ładowaniu strony...
dlatego wiem ze ciężko - bez wspomagacza (klejnoty) i tu kłania się pomoc gildyjna ale chodź próbujcie nie jest to szybkie i łatwe - satysfakcja nie oceniona z pomocy przyjaciół i tego że nie daje się w takich właśnie momentach ponosić emocjom i flustracji![]()
od 9:00 rana nie mogę się zalogować
Ta gra coraz bardziej na psy schodzi , jednych starych rzeczy nie mogą sprawić by poprawnie działały , a cały czas nowe wprowadzają .
Na przygodach to już włosy dęba stają , tyle strat jest , wojo nie wraca .
Co sie dzieje od 24 godzin nie moge sie zalogować na koncie. Tylko napis kolejka logowania , czekałem 3 godziny i nic. Ktos podpowie, pomoze !!!
to już przesada żeby nic nie robić, ani żadnej informacji nie dać
kurde... a włączył ktoś informacje w TV?? bo my tu tak siedzimy i psioczymy cały dzień a może Niemcy już dawno szlag trafił ??