Strona 40 z 73 PierwszyPierwszy ... 30 38 39 40 41 42 50 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 729

Wątek: Serwer zajęty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Każdy zna automatyczną odpowiedz na zgłoszenie, każdy czeka w kolejce i nie doczeka się nawet butelki octu dzisiaj.
    Z przykrością stwierdzam, że nie ma innego wyjścia jak wyjść na spacer, ulepić balwana z napisem ubosoft i podgrzewać go zapalniczką ;p
    Miłego oczekiwania )

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witaj ??????

uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.

Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.

W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź.

Treść Twojego zgłoszenia:

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Ewelajna20 Zobacz posta
    Przecież wczoraj HP dołączył do jednej gildii

Próbowałam rano wejść i nic, próbuję teraz i nic...
    Jest weekend więc wpuszczą nas w poniedziałek...
    Ciekawe kto nam te straty wynagrodzi
    nikt .. zwalą to na nadmierna ilość jednocześnie logujących się graczy hehehe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    nadmierna ilość? jak po powrocie z pracy o 4 próbowałam to byłam 44 i godzina oczekiwania (niby)
    A przecież o tej porze nikogo prawie nie ma...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy ktoś coś zrobi!!!! Technicy chyba za bardzo się obżarli i zanim doczłapią to troszkę minie a ludziskom przepadną kolejki logowania dziennego i tak jak ja dziś nie dostanę niebieskich jak sie nie zaloguje. tak to tylko gra ale sami nas do tego nakłaniacie sami taka gre zrobiliście wiec czemu nie można sie zalogować?!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tylko u nas nie działa. Wygląda na to że od północy już tak się dzieje.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak zwykle nic sobie nie robią z problemem, a jest poważny. Miałem otwartą kolejkę logowania przez 6 godzin i nic.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dokladnie!! kupujemy klejki, pudelka, i inne duperele.. wydajemy kase a tu ciagle cos nie tak.. szlak mnie juz trafia!!!! grac sie odechciewa! Kase brac to oczywiscie suuuuper i cacy ale cokolwiek zrobic zeby bylo lepiej to juz NIE!!!! i jakkolega napisal okienka trza bedzie za klejki zadanie gildii wisi i nagrody za codzienne logowanie pujda sie walic bo nikomu sie nie chce D... Y ruszyc i cokolwiek napisacze cos sie stalo! rozumiem godzine, dwie problemow ale nie caly dziendo jasnej cholery!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Ewelajna20 Zobacz posta
    nadmierna ilość? jak po powrocie z pracy o 4 próbowałam to byłam 44 i godzina oczekiwania (niby)
    A przecież o tej porze nikogo prawie nie ma...
    ja przed 4 próbowalam przed pracą )))) i tez lipa
    tez stałam w kolejce hehehe
    za dużo musieli by zwracać wiec wymówka będzie na miejscu ))

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja mam odpaloną kolejkę logowania od ponad 8 godzin , może gdzie nawaleni jeszcze po świętach leżą pod stołem a wy rubta co chceta

Strona 40 z 73 PierwszyPierwszy ... 30 38 39 40 41 42 50 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów