po 2h czekania i patrzenia co chwilę na stan kolejki przypomniałem sobie czemu co jakiś czas odstawiam tę grę na bok...tylko po co wracam?
Myślę że dojdę do tego zanim się zaloguję-czyli jutro.
pozdrawiam cierpliwych .
po 2h czekania i patrzenia co chwilę na stan kolejki przypomniałem sobie czemu co jakiś czas odstawiam tę grę na bok...tylko po co wracam?
Myślę że dojdę do tego zanim się zaloguję-czyli jutro.
pozdrawiam cierpliwych .
Czy komuś udało się dzisiaj zalogować na wyspę ?
raczej nie
Witam wszystkich, mam pytanko bo nie wiem czy problem jest tylko na serwerze "słoneczny gród"
Wczoraj jakoś po 23 wyskoczył napis "serwer przeciążony....." bo relogu pojawiła sie kolejka logowania, po 30 min olałem gre bo nie było sensu czekać. Aktualnie z rana jakoś ok 10 chciałem się zalogować i nadal po 1,5h trwa logowanie i jeszcze zostało 30 minInfo przesłałem też do suportu ale pewnie szybciej się dowiem o co chodzi na forum, niż suport raczy odpisać. Pozdrawiam
![]()
^(*.*)^ Wiecie co myślę??? Jakby ktoś był z BB na dyżurze, to by chociaż info jakieś zamieścił, a tak to raczej do POniedzialku mamy luuuuuuuuz.Nie wiem czy śmniać się czy płakać??? ^(*.*)^
Muszę przyznać, że jesteś naprawdę krótkowzroczny i nie widzisz tematu o Słonecznym Grodzie,
który został założony po północy http://forum.thesettlersonline.pl/th...er-zaj%C4%99ty
witam, nie sądziłam że się tutaj spotkamy, tak czytam czytam a tu znajomi... ja jestem 352, 355, 456, 415 z 1123 co chwilkę się zmienia
![]()
.... a kalendarz trzeba otwierać będzie klejkami
A moze tak ktos wytlumaczy wreszcie co sie stalo ?
Podczas wchodzenia do gry pojawia mi sie kolejka logowania i tam liczba, ktory jestem
w kolejce. Wszystko by bylo fajnie gdyby to w jakims tempie malalo, ale czeka sie bardzo dlugo
i zamiast czas malec to rosnie ...
Drugi blad jest na stronie glownej. Czy Wy wogole testujecie to co napisaliscie ?
Przy probie logowania jesli ktos nie zmienil hasla pojawia sie pytanie czy zmienic haslo.
Problem w tym, że okienko to pojawia sie w warswtwie przysłoniętej pod inna warstwą
co uniemożliwia kliknięcie w odpowiedź. Na szczęście pomaga odswierzenie strony, ale ...