Strona 16 z 73 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 26 66 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 729

Wątek: Serwer zajęty

Początkujący Osadnik Awatar trombkapompka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    po 2h czekania i patrzenia co chwilę na stan kolejki przypomniałem sobie czemu co jakiś czas odstawiam tę grę na bok...tylko po co wracam?
    Myślę że dojdę do tego zanim się zaloguję-czyli jutro.
    pozdrawiam cierpliwych .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy komuś udało się dzisiaj zalogować na wyspę ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    raczej nie

VIP_ArcHaniol
    Cytat Zamieszczone przez papakleo Zobacz posta
    Czy komuś udało się dzisiaj zalogować na wyspę ?
    ktoś tam kiilometr temu pisał że siedzi od północy i np.budowa studni zabiera wieki...hehe...^(*.*)^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Kolejka logowania - o co chodzi?????

Witam wszystkich, mam pytanko bo nie wiem czy problem jest tylko na serwerze "słoneczny gród"

Wczoraj jakoś po 23 wyskoczył napis "serwer przeciążony....." bo relogu pojawiła sie kolejka logowania, po 30 min olałem gre bo nie było sensu czekać. Aktualnie z rana jakoś ok 10 chciałem się zalogować i nadal po 1,5h trwa logowanie i jeszcze zostało 30 min Info przesłałem też do suportu ale pewnie szybciej się dowiem o co chodzi na forum, niż suport raczy odpisać. Pozdrawiam

VIP_ArcHaniol
    ^(*.*)^ Wiecie co myślę??? Jakby ktoś był z BB na dyżurze, to by chociaż info jakieś zamieścił, a tak to raczej do POniedzialku mamy luuuuuuuuz.Nie wiem czy śmniać się czy płakać??? ^(*.*)^

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Muszę przyznać, że jesteś naprawdę krótkowzroczny i nie widzisz tematu o Słonecznym Grodzie,
    który został założony po północy http://forum.thesettlersonline.pl/th...er-zaj%C4%99ty

Początkujący Osadnik Awatar komo78
    Serwer
    Słoneczny Gród
    witam, nie sądziłam że się tutaj spotkamy, tak czytam czytam a tu znajomi ... ja jestem 352, 355, 456, 415 z 1123 co chwilkę się zmienia

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    .... a kalendarz trzeba otwierać będzie klejkami

Osadnik Awatar cyberduck
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A moze tak ktos wytlumaczy wreszcie co sie stalo ?
    Podczas wchodzenia do gry pojawia mi sie kolejka logowania i tam liczba, ktory jestem
    w kolejce. Wszystko by bylo fajnie gdyby to w jakims tempie malalo, ale czeka sie bardzo dlugo
    i zamiast czas malec to rosnie ...

Drugi blad jest na stronie glownej. Czy Wy wogole testujecie to co napisaliscie ?
    Przy probie logowania jesli ktos nie zmienil hasla pojawia sie pytanie czy zmienic haslo.
    Problem w tym, że okienko to pojawia sie w warswtwie przysłoniętej pod inna warstwą
    co uniemożliwia kliknięcie w odpowiedź. Na szczęście pomaga odswierzenie strony, ale ...

Strona 16 z 73 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 26 66 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów