Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Biały Zamek błąd

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Biały Zamek błąd

Zdobyłem w dropie z przygody Biały Zamek, ale nic z nim nie mogę zrobić. Po próbie postawienia go na wyspie pojawia się standardowy kwadrat budowy i nic się nie dzieje, nie buduje się. Po wyburzeniu wraca do gwiazdy (na szczęście) ale też tutaj nic nie mogę z nim zrobić, nie jest dostępny w handlu, tak jakby go wogóle nie było.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Standard ciasteczka i uaktualnienie flash Playera. Jak nie pomoże, pisz do supportu, tylko zacznij od tego, bo i tak Ci karza ciasteczka wyczyścić:-)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam ten sam blad. Niestety support jest bezradny i nic nie umie zrobic. O przepraszam dostalem odpowiedz, ze dzial techniczny sie tym juz zajmuje. Jak znam zycie to procedury maja jak to w polsce bywa, przetargi odwolania itd itd. A pozniej mozolna budowa cegielka po cegielce. Ja juz sobie dalem spokoj i stracilem nadziej ena odzyskanie tego.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    [CIACH!]
    pytanie teraz jak szybko i czy wogóle to poprawia ???
    Ostatnio edytowane przez BB_Inaoch ; 22.01.2015 o 15:09 Powód: Udostępnianie korespondencji z Supportem jest wbrew zasadom

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez saturator123 Zobacz posta
    pytanie teraz jak szybko i czy wogóle to poprawia ???
    Raczej tak...pytanie powinno brzmiec "kiedy to naprawia"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam ten sam problem od wczoraj , wiec na razie nic z tym n ie zrobili

Former Community Team Member
    Problemy z budowaniem Białego zamku powinny zostać naprawione wraz z wersją gry planowaną na 29 stycznia (przyszły tydzień, czwartek).

Uprawnienia umieszczania postów