Zobacz wyniki ankiety: Czy chcialbys aby lodowa posiadlosc miala 2 lvl za koszt :13000 lodygi plus zaprawa

Głosujących
98. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tjestem ZA bo jet irytujacy brak miejsca na wyspie

63 64.29%
  • jest mi to OBOJETNE bo szybko produkuje ludzi

29 29.59%
  • NIE INTERESUJE mnie to bo malo gram

14 14.29%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: LODOWA POŚIADLOŚĆ 2 LVL + 40 osadnicy

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    13000 łodyg za up jednej to chyba pomysł kogoś kto ma zerowy poziom gospodarczy swojej osady.Ja mam 60-70 lodowych które kupowałem przez pół ponad roku i 3 eventy i teraz mam upnać wszystkie na 2lv za jakieś 1000000(1 milion) łodyg.Pomysł może i fajny ale o kosztach i grze to pojecie autor ma zerowe.Dla mnie głupota do potęgi n-tej i plus za pomysł możliwości upnięcia.
    Ostatnio edytowane przez Trel ; 09.01.2015 o 23:42

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    "Potęgi n-ta"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Za 13000 łodyg to można prawie całą wyspę kupić

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mnie akurat się pomysł podoba. Jak ktoś ma sporo lodowych to niech się trochę namęczy żeby je "upnąć" na 2 lvl. Jeżeli zdobycie wszystkich osiągnięć w podbijaniu kolonii zajmie Nam sporo czasu, miesięcy czy nawet lat, to dlaczego podniesienie lodowej na 2 lvl ma być łatwe ?

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Androm3da Zobacz posta
    Jeżeli zdobycie wszystkich osiągnięć w podbijaniu kolonii zajmie Nam sporo czasu, miesięcy czy nawet lat, to dlaczego podniesienie lodowej na 2 lvl ma być łatwe ?
    Nie mieszajmy pojec. Obie te rzeczy sa latwe, bo wymagaja wykonywania trywialnych czynnosci, mozna je co najwyzej uznac za żmudne.

Ponadto sztuczne wydluzanie rozgrywki ktora jest juz i tak obliczona na miesiace/ lata to nie jest jakos specjalnie dobry pomysl.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Pozwolę zaproponować cenę
    500 zaprawy 2k granitu i jeśli już te łodygi muszą być to 200 szt...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Polkjmn Zobacz posta
    Pozwolę zaproponować cenę
    500 zaprawy 2k granitu i jeśli już te łodygi muszą być to 200 szt...
    No co Ty? Co to za przyjemność wszystkie podnieść w jeden dzień i nie mieć co robić? Byłoby w końcu zastosowanie dla łodyg, bo teraz ich robienie mija się z celem.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Milady84 Zobacz posta
    No co Ty? Co to za przyjemność wszystkie podnieść w jeden dzień i nie mieć co robić? Byłoby w końcu zastosowanie dla łodyg, bo teraz ich robienie mija się z celem.
    Zawsze można wprowadzić premie za łodygi... np.
    Premia 4x na 6h cena 100 fasol. Premia 4x na 24h cena 100 łodyg. Prawda jest taka że niebawem cena fasol będzie spadała bo jest ich coraz więcej na handlu bo ludzie nie mają na co ich wydawać.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie wiem jaki zysk mialo by BB i dlaczego "starzy" gracze mieli by byc premiowani

proponuje mozliwosc podniesienia za klejnoty...powiedzmy 1255 kleju za podniesienie lvl a i to tylko dla osob nie utrudniajacych zycia moderatorom gry, co oznacza ze moderator musial by wystawic cos w rodzajuz "zaswiadczenia" tak jak dzielnicowy przy wydawaniu pozwolenia na bron

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Cloovn Zobacz posta
    nie wiem jaki zysk mialo by BB i dlaczego "starzy" gracze mieli by byc premiowani

proponuje mozliwosc podniesienia za klejnoty...powiedzmy 1255 kleju za podniesienie lvl a i to tylko dla osob nie utrudniajacych zycia moderatorom gry, co oznacza ze moderator musial by wystawic cos w rodzajuz "zaswiadczenia" tak jak dzielnicowy przy wydawaniu pozwolenia na bron
    o proszę klaun jest dzielnicowym ;-)

Wydawanie łodyg nie poprawi wartości monety i inflacji w grze. Dodatkowo BB doda nam więcej miejsca, więc ludzie będą skłonni poświęcić więcej miejsca niż cudować i wdawać się w niepotrzebne koszty.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów