Zobacz wyniki ankiety: Czy chcialbys aby lodowa posiadlosc miala 2 lvl za koszt :13000 lodygi plus zaprawa

Głosujących
98. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tjestem ZA bo jet irytujacy brak miejsca na wyspie

63 64.29%
  • jest mi to OBOJETNE bo szybko produkuje ludzi

29 29.59%
  • NIE INTERESUJE mnie to bo malo gram

14 14.29%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: LODOWA POŚIADLOŚĆ 2 LVL + 40 osadnicy

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    skoro nie ma co robic to moze warto byloby zaproponowac wprowadzenie czegos nowego i wartosciowego za lux towar, zamiast jeszcze podbijac populacje ktorej ludzie juz i tak maja w nadmiarze ?
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    skoro nie ma co robic to moze warto byloby zaproponowac wprowadzenie czegos nowego i wartosciowego za lux towar, zamiast jeszcze podbijac populacje ktorej ludzie juz i tak maja w nadmiarze ?
    Ja mam wręcz odwrotne wrażenie, populacji jest zbyt mało
    teraz jak wprowadzili PVP i nowe "krawce"...
    więc albo nowe premie x6,7,8 na baraki
    albo więcej popa...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wszystkie trzy opcje są dziwne.
    Wybieram, aczkolwiek nie do końca opcję: NIE INTERESUJE mnie to bo malo gram
    Gram dużo, ale koszty są po prostu nie współmierne do wartości lodowej.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jak dla mnie spoko, chociaż wolałbym kompleksowe rozwiązanie dla wszystkich ekskluzywnych budynków do popu. Ja nie mam ani jednej lodowej i mieć nie będę bo mi się nie podobają ;-) za to mam dużo wspaniałych rezydek, więc czemu wykluczać mnie z tych zmian niech każdy budynek dostanie kolejny poziom

Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Serwer
    Złota Góra
    O tym pisalem podniesc wszystkie i wszyscy beda zadowoleni swoja droga skoro szkolki podniesli i pop rosnie 5x szybciej a w dodatku w przygodach wpada wiele wiecej ludzi to wydaje sie oczywistym podniesienie pojemności populacji budynków.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Możliwość levelowania szkółek w towarzystwie 6 levelu całości gałęzi związanej z produkcją chleba oraz tłumów osadników w dropach którzy dodatkowo automatycznie się dodają po wrzuceniu dropa do magazynu świadczy o tym że decydenci tej gry jej nie ogarniają wprowadzając coś co się wzajemnie wyklucza. I zwiększenie pojemności budynków populacyjnych niczego tu nie zmieni bo zapełnienie dodatkowej przestrzeni to kwestia kilku kliknięć.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    lodowa poziom 2
    koszt: 7000 łodg , 650 zaprawy , 670 monet , 800 egz desek , 750 granitu

wiem że mam 35 level ale sobie proponuję

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez RAINBOWdragon Zobacz posta
    Chcialbym rzucic propozycje aby lodowe posiadlosci dalo sie upgrade na 2 lvl za koszt 13 000 łodyg plus 300 zaprawa .

A czemu akurat takie własnie wartości, a nie inne? TO wytłumacz zanim zagłosuję

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez tojanik Zobacz posta
    A czemu akurat takie własnie wartości, a nie inne? TO wytłumacz zanim zagłosuję
    Bo tyle uzbierał od kiedy wprowadzono fasole.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    kiepski pomysł. Że niby czemu mają podnosić levele w lodowej skoro to tak samo kolekcjonerski budynek jak biały zamek czy mroczna forteca. Niech lepiej wprowadzą możliwość podniesienia rezydencji na poziom 6. Cena 1000 granitu i 300 zaprawy.

Tyle że z tych graczy którzy mają jeszcze ten budynek nikt nie ma nawet 4 levelu

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów