Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zablokowana kolonia - kto też tak ma?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Zablokowana kolonia - kto też tak ma?

Dzień dobry.

Zrobiłam ekspedycje, pokonałam obozy przeciwnika.
    Po zakończeniu nie miałam opcji "Stwórz linie obronne" i "Zajmij kolonię", a kolonia od razu wskoczyła do listy "Twoje kolonie".

Ale kolonia niczego nie produkuje i nie mogę jej usunąć - więc mam zablokowany slot przygód!
    Ktoś też tak ma?

Proszę o poprawienie lub wyjaśnienie co należy zrobić?

Pozdraviam
    MarchEvka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dobra, wiem na czym polega bug.
    Kolonia jest zablokowana, jeśli w drugim slocie robimy przygodę, do której ktoś nas zaprosił.
    Po skończeniu innej przygody - kolonia się odblokowuje.
    Spodziewam się od BB 1000 klejków za rozwiązanie ich problemu i wskazanie, co należy naprawić.
    Nie ma za co. Dziękuję za uwagę.

Początkujący Odkrywca Awatar Lord_Crain
    Serwer
    Złota Góra
    Miałem ten sam problem kilka razy, podobnie jak Ty rozwiązałem go szybciej od leni z BB. Ta badziewna firma nie daje rekompensat, tylko przyjmuje przelewy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    To była ironia :P

Serwer
    Złota Góra
    Wiem pisałem już tyle razy z supportem, że przyzwyczaiłem się do rozmów z "automatem". Rekompensat nigdy nie dają, chyba że się nie dało wejść ponad miesiąc, to znajomemu dali 1k granitu w przeprosinach

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Lord_Crain Zobacz posta
    Wiem pisałem już tyle razy z supportem, że przyzwyczaiłem się do rozmów z "automatem". Rekompensat nigdy nie dają, chyba że się nie dało wejść ponad miesiąc, to znajomemu dali 1k granitu w przeprosinach
    Oj tam po kieszeni ich:-) Albo naprawią albo zamkną serwy, gierek jest dosyć:-) A chociaż się nie będziemy wnerwiać kolejny rok. Ja już 1 promocje kleju olałam. Płaciłam za grę, nie dostałam tego za co zapłaciłam, ich strata:-) Swoją drogą ciekawe ilu ludzi poszło po rozum do głowy i nie płaci już....

Serwer
    Złota Góra
    Ja podobnie, mam 2 kopki kleju, czekam aż zarobią na kolejną, więcej nie ma co inwestować, gra nie oferuje tak naprawdę nic nowego, wprowadzają tylko kosmetykę do gry. Zamiast wprowadzić np kolejne 10lvl do zdobycia tylko poprzez przygody 10x trudniejsze od krawców, już by jakiś smaczek był, a tak ;/

Uprawnienia umieszczania postów