Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Nadwyżka osadników

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez nieweim Zobacz posta
    jak nie macie konnych i elitarnych to polecam czarnych rycerzy ( niestety bez bloków) tam różnica miedzy z konnymi lub bez nich to jakieś 100-150 jednostek
    I znowu to my musimy kombinować i sobie jakoś radzić przez niekompetencję BB. Może ja nie chcę robić CR wolałbym zrobić coś innego, ale przez to, że BB coś zawaliło nie mogę. Czemu my mamy odpowiadać za błędy BB? Na prawdę mnie to już solidnie wk... a nie po to gram, żeby tracić nerwy, więc jestem bliski pożegnania się z tą grą, a raczej serwerem testowym bo konserwa tu goni konserwę, a i tak nigdy nie jest dobrze.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam taki sam problem, 12.3k ludzikow na 9.4k mozliwych. Gospodarka stoi, na przygody nie ma czasu dzisiaj. Z reszta, generalowie dalej sie rozkladaja po 15 razy i atakuja te same oboze po kilka razy. Z kazda konserwa przybywaja nowe problemy, a starych nie naprawiaja.

SUPER!

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    doctor_junior grasz już dość długo i jeszcze nie zauważyłeś że BB robi co chce i kiedy chce ? i to raczej sie nie zmieni
    tak więc albo sie z tym pogódź i graj albo sobie daru te gre,bo takie akcje były,są i będą

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    doctor_junior grasz już dość długo i jeszcze nie zauważyłeś że BB robi co chce i kiedy chce ? i to raczej sie nie zmieni
    tak więc albo sie z tym pogódź i graj albo sobie daru te gre,bo takie akcje były,są i będą
    Nie zwykłem się godzić kiedy ktoś mnie robi w ch... I nie lubię takiego podejścia - "bo się nie da". Trzeba właśnie o tym pisać i to za każdym razem. Wiem, że BB śledzi forum więc niech wiedzą jak ludzie są bardzo wk... na ich niekompetencję.
    Niestety w chwili słabości popełniłem ten błąd i kupiłem trochę klejnotów, więc czekam tylko aż wydam wszystkie i zegnam się z tą grą. A póki co nie dam im satysfakcji z tego że mnie wydoili z kasy i mają w dupie. Gdyby mieli do czynienia z inną firmą a nie bandą anonimowych graczy to przy takim postępowaniu dawno by już zakończyli działalność z kara umowną.

Początkujący Osadnik Awatar Matiz_G
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja mam po konserwie 17.000 na 13.000 pupolacji, a przed mialem 12/13... masakra

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów