W sumie muszę przyznać, że lubie te konserwy. Pokazują jak wielu graczy to maniacy, którzy cały dzień poświęcają na siedzenie przed kompem. Smutne.
W sumie muszę przyznać, że lubie te konserwy. Pokazują jak wielu graczy to maniacy, którzy cały dzień poświęcają na siedzenie przed kompem. Smutne.
no i do 15stej :/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
A to, ze nie bedzie konsery w czasie siwtecznym, napewno nie porawi jakosci gry. To sobie porobimy i tak juz maxymalnie zlagowane i zbugowane RB![]()
uff, jakże się cieszę że BB wróciło bo już się obawiałem że spieprzyli grę dobrymi aktualizacjami
Zaraz się dowiemy czy może o dziwo zadziałają serwery tso![]()
Jak mniemam ciebie informacja wisząca pół dnia na głównej też ominęła szerokim łukiem. Naprawdę, trzeba niesłychanej spostrzegawczości żeby zwrócić uwagę że coś się zmieniło w treści wyświetlanej na samej górze strony głównej. Nigdzie nie trzeba było "zaglądać", nie trzeba było klikać "plusików" żeby otworzyć wiadomość. Informacja nie była w żaden sposób ukryta. No chyba że ktoś siedział w grze wczoraj od rana do nocy, wstał dziś rano i próbował wejść do gry jeszcze zanim dobrze przetarł oczy. I zauważył dopiero błąd połączenia z serwerem. To musiała być brutalna pobudka.
Zacznijmy obstawiać o której gra będzie dostępna. Ja stawiam 16:30
to sa jakies jaja co chwile problemy robienie rologa , a teraz przerwa techniczna meczy mnie to i wielu innych napewno