mortalułombacie.
To oczywiste, że jak kilka minut po zalogowaniu wywaliło mnie z gry, to po nieudanej probie ponownego zalogowania się,
zerknąłem na główną i przejrzałem sobie dokładniej wszystkie wiadomości, gdzie dojrzałem wreszcie informacje o dzisiejszej aktualizacji,
dopisaną do wczorajszego info. To raczej twój mózg ma problemy z pewnym przyswajaniem wiadomości. Marny z ciebie "Szerlok" .
Ustawiłem produkcje gdy konserwa skończy się o 12:00. A teraz ja przesunęli. Kategorycznie żądam zwrotu moich strat tj. kamienia i bali igła![]()
Najśmieszniejsze jest to że aktualizacja jest zawsze podawana w tej formie, ale dopiero teraz cebule się o to plują. Tych poprzednich też pewnie nie zauważyli![]()
Ciekawe ilu z Was czyta wątki od początku? :P Pewnie niewielu![]()
A mnie ciekawi ile osób czyta już raz przeczytaną informację zwłaszcza jeśli w tytule nie ma słowa AKTUALIZACJA?
Odpuście sobie osobiste wycieczki.
Prawda jest taka, że gdyby informacja o dzisiejszej konserwie była osobno a nie dodana do informacji z poprzedniego dnia którą już większość przeczytała i po której pojawiła się kolejna informacja (aktualnie wykasowana) tego postu by wcale nie było.
Ci którzy by jej nie przeczytali, pretensje mogliby mieć do siebie i byłby spokój.
Teraz trzymajmy kciuki, żeby konserwa skończyła się faktycznie o 13:30 i żeby coś faktycznie naprawili a nie coś nowego skiepścili![]()
to raczej pobożne życzenie)