A mimo wszystko uważam że to są kpiny, dzisiaj robią dwugodzinna przerwę na aktualizację a na jutro jest zaplanowana ''planowa przerwa techniczna'' i ....aktualizacja......ciekawe jakie ''niespodzianki'' z tym związane nas czekają. życzę dużo cierpliwości![]()
informacja była już wczoraj co najmniej ,czytać Wam się nie chce to teraz brać ksiażki w raczki
I to jest właśnie to, o czym pisałem.
Gdyby info o konserwacji było normalnie a nie w formie aktualizacji którą nie każdy zauważył całej tej dyskusji i kolejnych postów nie było.
CUKOLAND
Ja czytam wszelkie informacje, tą miałem w pamięci "odhaczoną jako przeczytaną" i dlatego aktualizacja mi umknęła, zwłaszcza, że po tej informacji pojawiła się następna. Podświadomie szukałem najnowszej informacji ignorując już przeczytane.
I to samo miało wielu graczy którym nie można zarzucić, że nie czytają nowości.
Ostatnio edytowane przez RedJul ; 17.12.2014 o 11:58
a po co, dla hecy niech większość przeoczy, i ubaw po pachy
"Aktualizacja: Dodatkowe poprawki zostaną wgrane w środę, 17 grudnia (jutro), w godzinach od 10:00 do 12:00 czasu polskiego. Podczas wgrywania gra będzie niedostępna. Tego samego dnia zostaną rozesłane prezenty."
ja najchętniej poznałbym nazwiska tych "profesjonalistów" z dokładnością tego, który/a za jaki wycinek tej gry odpowiada - odpuściłbym nawet te przyobiecane prezenty. Może na wzór filmów , gdzie podaje się kto jest odpowiedzialny za muzykę, światło, kostiumy itd, itp - niech ci panowie i panie także nabiorą " blasku " za swoją prace.
No cóż, domyślam się że jest to wielką tajemnicą i to nie ze względu na próbę "podkupienia" owych "profesjonalistów" przez konkurencję a z obawy przed "medalami" jakimi byśmy udekorowali niektórych z tego towarzystwa
CUKOLAND ma rację. 99% graczy ma gdzieś komunikaty ze strony głównej. Informacja o dzisiejszej przerwie technicznej była już wczoraj. Ale po co cokolwiek czytać. Dwa kliknięcia (bo hasło przecież zapisane w przeglądarce) i do gry. A jak nie chodzi to najpierw na forum obsmarować, najlepiej zakładając kolejny wątek na ten sam temat, a dopiero potem szukać przyczyn.
Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Nie ma informacji - źle. Jest, i to wystarczająco wcześnie - też źle bo forma nie pasuje.
Mundek_May, lubię twoje komentarze bo z reguły są trafne i walą kogo trzeba prosto między oczy ale teraz chybiłeś
Edit: Informacja dla "aktywnych forumowiczów" - na głównej pojawiła się informacja o przedłużeniu przerwy technicznej do 13:30.
Ostatnio edytowane przez zwolk ; 17.12.2014 o 12:32
oni jutro beda robic konserwe na 3 tygodnie wiecie ile bedzie trwala xD - no oczywiscie 3 x dluzej niz przewidziany na nią czas xDDDDD
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
zwolk.
Coś mnie się zdaje, że na głównej we wiadomościach też trochę namieszali. Wczoraj gdy grałem przed południem było info jedynie o przerwach technicznych rozpoczynających się od 18. grudnia.
Gdy dziś logowałem się do gry, na pierwszym miejscu była jakaś inna wiadomość o walce z problemami na serwerze.
Ta poprzednia wczorajsza, była już u mnie zaliczona jako- przeczytana.
A to info o dzisiejszej konserwacji dopisali sobie po prostu do wczorajszej wiadomości.
Trochę sami namieszali. Do tego jak widzę, na głównej zniknął już wczorajszy komunikat o problemach z logowaniem a na miejsce pierwsze dopiero teraz wskoczył edytowany komunikat o przerwie technicznej. Trochę jednak nasi kochani BeBecy sami zamieszania narobili.
Dziwne że niektórzy także sobie 'odhaczyli' wiadomość, a jednak zauważyli zmianę. Ah te meandry działania mózgu![]()