Strona 2 z 22 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 212

Wątek: przerwa techniczna

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Mundek_May Zobacz posta
    Wiadomość na głównej pojawiła się po jakimś czasie od rozpoczęcia aktualizacji.
    Gdy kilkanaście minut wcześniej logowałem się do gry, tego info nie było--->
    Aktualizacja: Dodatkowe poprawki zostaną wgrane w środę, 17 grudnia (jutro), w godzinach od 10:00 do 12:00 czasu polskiego. Podczas wgrywania gra będzie niedostępna. Tego samego dnia zostaną rozesłane prezenty.
    Czyli jak dla nich, to normalka. Najpierw strzał ostrzegawczy w tył głowy a dopiero potem- " Stój, kto idzie".
    Ale co się dziwić. Był czas przywyknąć przecie.
    ja logowałam się po 8 rano i aktualizacja już była ;-)

Początkujący Osadnik Awatar romulusadamus
    Serwer
    Czarci Gaj
    A mimo wszystko uważam że to są kpiny, dzisiaj robią dwugodzinna przerwę na aktualizację a na jutro jest zaplanowana ''planowa przerwa techniczna'' i ....aktualizacja......ciekawe jakie ''niespodzianki'' z tym związane nas czekają. życzę dużo cierpliwości

CUKOLAND
    informacja była już wczoraj co najmniej ,czytać Wam się nie chce to teraz brać ksiażki w raczki

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    I to jest właśnie to, o czym pisałem.
    Gdyby info o konserwacji było normalnie a nie w formie aktualizacji którą nie każdy zauważył całej tej dyskusji i kolejnych postów nie było.
    CUKOLAND
    Ja czytam wszelkie informacje, tą miałem w pamięci "odhaczoną jako przeczytaną" i dlatego aktualizacja mi umknęła, zwłaszcza, że po tej informacji pojawiła się następna. Podświadomie szukałem najnowszej informacji ignorując już przeczytane.
    I to samo miało wielu graczy którym nie można zarzucić, że nie czytają nowości.
    Ostatnio edytowane przez RedJul ; 17.12.2014 o 11:58

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    a po co, dla hecy niech większość przeoczy, i ubaw po pachy

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    "Aktualizacja: Dodatkowe poprawki zostaną wgrane w środę, 17 grudnia (jutro), w godzinach od 10:00 do 12:00 czasu polskiego. Podczas wgrywania gra będzie niedostępna. Tego samego dnia zostaną rozesłane prezenty."

ja najchętniej poznałbym nazwiska tych "profesjonalistów" z dokładnością tego, który/a za jaki wycinek tej gry odpowiada - odpuściłbym nawet te przyobiecane prezenty. Może na wzór filmów , gdzie podaje się kto jest odpowiedzialny za muzykę, światło, kostiumy itd, itp - niech ci panowie i panie także nabiorą " blasku " za swoją prace.
    No cóż, domyślam się że jest to wielką tajemnicą i to nie ze względu na próbę "podkupienia" owych "profesjonalistów" przez konkurencję a z obawy przed "medalami" jakimi byśmy udekorowali niektórych z tego towarzystwa

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    CUKOLAND ma rację. 99% graczy ma gdzieś komunikaty ze strony głównej. Informacja o dzisiejszej przerwie technicznej była już wczoraj. Ale po co cokolwiek czytać. Dwa kliknięcia (bo hasło przecież zapisane w przeglądarce) i do gry. A jak nie chodzi to najpierw na forum obsmarować, najlepiej zakładając kolejny wątek na ten sam temat, a dopiero potem szukać przyczyn.
    Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Nie ma informacji - źle. Jest, i to wystarczająco wcześnie - też źle bo forma nie pasuje.
    Mundek_May, lubię twoje komentarze bo z reguły są trafne i walą kogo trzeba prosto między oczy ale teraz chybiłeś

Edit: Informacja dla "aktywnych forumowiczów" - na głównej pojawiła się informacja o przedłużeniu przerwy technicznej do 13:30.
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 17.12.2014 o 12:32

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    oni jutro beda robic konserwe na 3 tygodnie wiecie ile bedzie trwala xD - no oczywiscie 3 x dluzej niz przewidziany na nią czas xDDDDD
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Osadnik Awatar Mundek_May
    Serwer
    Czarci Gaj
    zwolk.
    Coś mnie się zdaje, że na głównej we wiadomościach też trochę namieszali. Wczoraj gdy grałem przed południem było info jedynie o przerwach technicznych rozpoczynających się od 18. grudnia.
    Gdy dziś logowałem się do gry, na pierwszym miejscu była jakaś inna wiadomość o walce z problemami na serwerze.
    Ta poprzednia wczorajsza, była już u mnie zaliczona jako- przeczytana.
    A to info o dzisiejszej konserwacji dopisali sobie po prostu do wczorajszej wiadomości.
    Trochę sami namieszali. Do tego jak widzę, na głównej zniknął już wczorajszy komunikat o problemach z logowaniem a na miejsce pierwsze dopiero teraz wskoczył edytowany komunikat o przerwie technicznej. Trochę jednak nasi kochani BeBecy sami zamieszania narobili.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dziwne że niektórzy także sobie 'odhaczyli' wiadomość, a jednak zauważyli zmianę. Ah te meandry działania mózgu

Strona 2 z 22 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów