E tam najlepsze będzie na koniec jak nasz CM się na koniec pojawi i będzie wpajał jak to wszystko już jest dobrze i że rozsyłanie prezentów rozpocznie się o gadzinie xxxx. Po co takich ludzi w ogóle się zatudnia ;/
E tam najlepsze będzie na koniec jak nasz CM się na koniec pojawi i będzie wpajał jak to wszystko już jest dobrze i że rozsyłanie prezentów rozpocznie się o gadzinie xxxx. Po co takich ludzi w ogóle się zatudnia ;/
15:00 - wszyscy poszli do domu
gra wstanie jutro - dziękuję dobranoc
Paranoja, ludzie ze dajemy sobie tak w kasze dmuchać, no po prostu smiech na sali.. 15:18 gra niedostępna
no juz działa... a nie to nie tą gre włączyłem![]()
No i jest 15 niby miało być koniec konserwacji gra niedostępna to są jaja i tak jak pisze każdemu ta grę odradzam, a ja siedzę bo siedzę![]()
O co te pretensje? Przecież napisali, że do godz. 15.00, ale nie napisali którego dnia, więc może być np. jutro.
Przecież napisali że 15.30 tylko się
trzeba przyjrzeć![]()
Celowo nie napisali ze planowany koniec o 17tej.Teraz ludzie siedzą i klikają graj zamiast na forum marudzic![]()
Wiecie co? Widywałem równie duże gry, a nawet większe z supportem pracującym na zasadzie wolontariatu, gdzie błędy były o wiele mniejsze. A pracujący za darmo support zawsze nawet w weekendy odpowiadał max w 48h, zazwyczaj w 24 się wyrabiał. I administracja znajdowała przy tym czas na pojawianie się na forum i udzielanie nawet w takich głupich tematach jak liczenie do tysiącaNie mówiąc o konkretniejszych....