Strona 19 z 19 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19
Pokaż wyniki od 181 do 187 z 187

Wątek: W tym obszarze wystąpił błąd - czy tylko jak tak mam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    mam to samo od zaczecia sie ewentu halowin

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Hugo256_ Zobacz posta
    Tatuń mnie nie zablokowało na przygodzie a na wyspie macierzystej. Przydzielałem gieniowi wojo i wyskoczył mi ten sympatyczny komunikat. Fakt faktem miałem cr odpalone ale sytuacja nie miała miejsca jak na niej byłem ani jak próbowałem na nią wejść.
    Mnie też na wyspie, pisałem tylko, że przygody załatwiał skrypt w nocy, a ciekawe, co z wyspą. Poczekać niby można, jak pisze Tornados, ale co z tego - jutro zacznę grać i będzie to samo?

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Szkoda gadać. Nikt nam straconego czasu nie zwróci. Co najwyżej premium przedłużą.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Chciałem dziś cały dzień czarnych rycerzy grać. Jak naprawią, zagram tak np. w następny czwartek, zobaczę, ile dyń wpadnie i wystąpię do supportu o zwrot za dziś.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Najbardziej jak zwykle boli brak informacji ze strony BB: np że wiemy o problemie i pracujemy nad szybkim rozwiazaniem, prosze się spodziewac ze dzisiejszego dnia badź kolejnego bedzie przeprowadzaona konserwacja w celu naprawienia błędu.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez ŚwiętyTurecki Zobacz posta
    Najbardziej jak zwykle boli brak informacji ze strony BB: np że wiemy o problemie i pracujemy nad szybkim rozwiazaniem, prosze się spodziewac ze dzisiejszego dnia badź kolejnego bedzie przeprowadzaona konserwacja w celu naprawienia błędu.
    Tylko ze ten blad jest im znany juz od kilku lat i dalej nie potrafia go trwale wyeliminowac Jedynie te skrypty nocne cos podobno naprawiaja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez ŚwiętyTurecki Zobacz posta
    Najbardziej jak zwykle boli brak informacji ze strony BB:
    Wypada się zgodzić. O ile pomysł, grywalność, grafika TSO zasługuje na 5, to wykonanie na 3 (bugi, wzięte z kosmosu współczynniki poprawiane po interwencjach graczy itp.), a jakość obsługi na 2.

Strona 19 z 19 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19

Uprawnienia umieszczania postów