Mnie też, na wyspę nie wejdę, przygoda nieskończona, jeszcze 2 osoby blokuje... masakra!
Mnie też, na wyspę nie wejdę, przygoda nieskończona, jeszcze 2 osoby blokuje... masakra!
przygoda odpalona, premium leci, dobrze, że ludzi nie zablokowałam... ale z dyniami jestem w tyle...
Mam dokładnie to samo. Nie mogę się zalogować do gry. Obszar serwera uszkodzony - w tym obszarze wystąpił błąd. 1 dniowe premium zalogować jak się nie mogłem tak nie mogę. Napisałem do supportu ale na razie cisza.
U mnie to samo. Nie mogę wejść na przygodę "Atak z zaskoczenia". Gienki zdołały tam dotrzeć i chciałem ich poprzestawiać na mapie - i koniec.
Czy ma ktoś tak na Kolonii ? Na razie nie anulowałem przygody bo nie wiadomo czy potem Gienki wrócą.
To co teraz z nami będzie kolego Hugo256 ?
Właśnie się zastanawiam czy dalej próbować wejść na tą przygodę lub ją usuwać, czy to nie doprowadzi do tej samej sytuacji jaka jest u Ciebie kolego.
Może ktoś napisze jak wybrnął z podobnej sytuacji ?
Pozdrawiam
Z tego co widzę nikt nie wybrnął. Ludzie pisali do supportu i czekają aż coś zrobi ale na razie cisza. Jak nie działało tak nie działa.
No to Hugo wisimy, podejrzewam, że jutro support odpisze z pytaniem, czy dalej problem występuje. Zablokowane przygody zwykle po nocy znikały (i przestawały przeszkadzać), ciekawe, ce zrobią z wyspą.
Zablokowane wyspy tez podobno naprawia nocy skrypt wiec nie mozecie zrobic nic oprocz czekania![]()