Strona 18 z 19 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 187

Wątek: W tym obszarze wystąpił błąd - czy tylko jak tak mam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mnie też, na wyspę nie wejdę, przygoda nieskończona, jeszcze 2 osoby blokuje... masakra!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    przygoda odpalona, premium leci, dobrze, że ludzi nie zablokowałam... ale z dyniami jestem w tyle...

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mam dokładnie to samo. Nie mogę się zalogować do gry. Obszar serwera uszkodzony - w tym obszarze wystąpił błąd. 1 dniowe premium zalogować jak się nie mogłem tak nie mogę. Napisałem do supportu ale na razie cisza.

Osadnik Awatar RumcajsPL
    Serwer
    Kolonia
    U mnie to samo. Nie mogę wejść na przygodę "Atak z zaskoczenia". Gienki zdołały tam dotrzeć i chciałem ich poprzestawiać na mapie - i koniec.

Czy ma ktoś tak na Kolonii ? Na razie nie anulowałem przygody bo nie wiadomo czy potem Gienki wrócą.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez RumcajsPL Zobacz posta
    U mnie to samo. Nie mogę wejść na przygodę "Atak z zaskoczenia". Gienki zdołały tam dotrzeć i chciałem ich poprzestawiać na mapie - i koniec.

Czy ma ktoś tak na Kolonii ? Na razie nie anulowałem przygody bo nie wiadomo czy potem Gienki wrócą.
    Rumcjajs Ty nie możesz wejść na przygodę a ja nie mogę wejść w ogóle do gry.

Osadnik Awatar RumcajsPL
    Serwer
    Kolonia
    To co teraz z nami będzie kolego Hugo256 ?

Właśnie się zastanawiam czy dalej próbować wejść na tą przygodę lub ją usuwać, czy to nie doprowadzi do tej samej sytuacji jaka jest u Ciebie kolego.

Może ktoś napisze jak wybrnął z podobnej sytuacji ?
    Pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Z tego co widzę nikt nie wybrnął. Ludzie pisali do supportu i czekają aż coś zrobi ale na razie cisza. Jak nie działało tak nie działa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    No to Hugo wisimy, podejrzewam, że jutro support odpisze z pytaniem, czy dalej problem występuje. Zablokowane przygody zwykle po nocy znikały (i przestawały przeszkadzać), ciekawe, ce zrobią z wyspą.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Zablokowane wyspy tez podobno naprawia nocy skrypt wiec nie mozecie zrobic nic oprocz czekania

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Tatuń Zobacz posta
    No to Hugo wisimy, podejrzewam, że jutro support odpisze z pytaniem, czy dalej problem występuje. Zablokowane przygody zwykle po nocy znikały (i przestawały przeszkadzać), ciekawe, ce zrobią z wyspą.
    Tatuń mnie nie zablokowało na przygodzie a na wyspie macierzystej. Przydzielałem gieniowi wojo i wyskoczył mi ten sympatyczny komunikat. Fakt faktem miałem cr odpalone ale sytuacja nie miała miejsca jak na niej byłem ani jak próbowałem na nią wejść.

Strona 18 z 19 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów