O, Yami

) Miło cię widzieć
Jeśli chodzi o mnie to stosowna rekompensata to:
- co najmniej 500 prezentów i to liczone na chwile obecną, ponieważ jesli w ogóle wejdę dzisiaj do gry to odkrywcy już pójda na krótsze poszukiwania żeby mogli się zameldowac jutro rano. A mam ich 19. Gdyby wyszli normalnie rano, to by co najmniej tyle przynieśli.
- klej bo od 7.20 manuskrypt prosi o odbiór. I już do wieczora kolejnego nie zdażę zrobić.
- dopałka złota i rudy żelaza, bo torby na specjalnej kopalni, arktycznej, mennicach i piecach złota skończyły się przed 8 rano. Miałam dać nowe albo wyłączyć a teraz bez premii lecą i marnują zapasy zdobyte na przygodach.
- 1 dzień premium bo wrzucone a nie można robić przygód,
- marmurowcy i kamieniarze pewnie na premiach próżnują, bo od wczoraj na 100% wszystko wydłubali więc może zwrot premiii, uczty cioci Irmy albo marmur i kamienie, które by wydobyli, gdybym mogła wysłać geologów.
- skunks na koszary, bo kolejke miałam na skunksie ustawioną tylko do ok 9 rano, a teraz nic się nie robi,
- zajączki - na magazyn prowiantu i specjalny, bo też próżnują, do 8 maksymalnie było coś nastawione
- żelazo i węgiel, bo koło 7 rano skończyły się premie (latający osadnik) na 5 warsztatach i teraz robią żelazo bez premii, bezsensownie wyczerpując zapas rudy żelaza z magazynu,
- miedź, bo oprócz niewyczerpanej reszta się na pewno już dawno wyczerpała.
Plus wynagrodzenie strat moralnych i tego, że wszystkie ustalone godziny, cały grafik ulegnie załamaniu.
I pewnie o czymś zapomniałam.