A co my gracze czy moderatorzy forum mozemy zrobic z tym problemem....?
Pisac do supportu musisz w poniedzialek najwczesniej odpisza
A co my gracze czy moderatorzy forum mozemy zrobic z tym problemem....?
Pisac do supportu musisz w poniedzialek najwczesniej odpisza
Koledze w końcu odpisali na zgłoszenie zablokowanego Mistrza w gwieździe. Sprawę uznano za rozwiązaną i zamkneli zgłoszenie. A jak jest naprawdę? Generał nadal wisi zblokowany. Wspaniałe zwieńczenie roku BB. Ciekawe kiedy Ubisoft padnie, nadal piastuje miano najgorszej firmy gier xD
Na kolonii po tej nieszczęsnej konserwie wyskakuje mi
"W tym obszarze wystąpił błąd"
ma ktoś jeszcze tak?
Ja mam to samo support ma to w d.pie i nic nie odpowiada teraz w krótkim czasie 2x obszar uszkodzony się pojawił i wywaliło z gry. Czemu support milczy? na zgłoszenie z tamtego roku nie odpowiada co jest z nimi ?
ja mam dzisiaj to samo z przygoda od 17 godzin
Ten sam problem. Przygoda mi wisi, nie dostałem dropa ani punktów doświadczenia. Generałowie niby wrócili, ale żadnej przygody nowej nie mogę zacząć.A jak chcę wejść do tej "zawieszonej" to mam komunikat "Obszar serwera uszkodzony" i gra mi się wyłącza.
U mnie to samo... Genie powróciły z przygody ale brak punktów doświadczenia i dropów...
Super tym bardziej, że do 17 mam aktywne premium...
Ja rozpocząłem bohaterskiego wysłałem wojsko szybkich odesłałem po posiłki i wtedy chce wejść na przygodę i obszar serwera uszkodzony i wyrzuca z gry ma ktos podobnie obecnie wyczyściłem całą historie i dalej to samo ehha i nawet anulować nie idzie przygody bo kończy się to tym samym i tak od 6h
Ostatnio edytowane przez Spidi81 ; 12.01.2015 o 00:16
Dzisiejszy komunikat:
"W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować podobnie."
Nie da się wejść/wyjść.
Ostatnio edytowane przez AX7IS ; 22.10.2015 o 11:36
Ledwo się ewent rozpocżął i mnie to dopadło, jaja jak berety. Premium opalone, dropy z przygód w trakcie wymiany...
Ostatnio edytowane przez cZaRiFu ; 22.10.2015 o 12:06 Powód: literówka