Strona 16 z 19 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 187

Wątek: W tym obszarze wystąpił błąd - czy tylko jak tak mam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    musiało sie coś poważnego stać, że tyle czasu nie udaje im sie gry odpalić. Padło wczoraj o 18 i do teraz nie da sie zalogowac ;(

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jest jakiś progres, wszedłem do gry, zobaczymy na jak długo ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    tak w kwestii rekompensaty:... (i tylko żal ludzi, którzy kasę w to włożyli)

15. ODPOWIEDZIALNOŚĆ, GWARANCJA I ODSZKODOWANIE

OGRANICZENIE i WYŁĄCZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI

UŻYTKOWNIK WYRAŹNIE PRZYZNAJE, ŻE KORZYSTA Z USŁUG I GIER NA WŁASNE RYZYKO.
    USŁUGI SĄ ŚWIADCZONE "W TAKIM STANIE W JAKIM SĄ". UBISOFT NIE GWARANTUJE ANI NIE CZYNI ŻADNYCH ZOBOWIĄZAŃ DOTYCZĄCYCH SKUTKÓW KORZYSTANIA Z USŁUG W ZAKRESIE ZGODNOŚCI, DOKŁADNOŚCI, KOMPLETNOŚĆ, WIARYGODNOŚĆ, BEZPIECZEŃSTWO, ITD. , W GRANICACH DOZWOLONYCH PRZEZ PRAWO UBISOFT ODMAWIA UDZIELENIA JAKICHKOLWIEK GWARANCJI DOTYCZĄCYCH WARTOŚCI RYNKOWEJ USŁUG I GIER, ZAGWARANTOWANIA ZADOWOLENIA UŻYTKOWNIKA LUB PRZYDATNOŚCI USŁUG DO OKREŚLONEGO CELU. DODATKOWO, UBISOFT NIE GWARANTUJE, ŻE USŁUGI I GRY, W TYM SERWERY I OPROGRAMOWANIA KONIECZNE DO ICH FUNKCJONOWANIA, BĘDZIE WOLNE OD PRZERW LUB BŁĘDÓW, WIRUSÓW LUB INNYCH SZKODLIWYCH ELEMENTÓW LUB, ŻE BŁĘDY, WIRUSY LUB INNE SZKODLIWE ELEMENTY BĘDĄ POPRAWIONE.

UBISOFT W ŻADNYM PRZYPADKU NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA JAKĄKOLWIEK PŁATNOŚĆ LUB ODSZKODOWANIE W STOSUNKU DO UŻYTKOWNIKA WYNIKAJĄCE Z NIEMOŻLIWOŚCI KORZYSTANIA Z CAŁOŚCI LUB CZĘŚCI USŁUGI. W ŻADNYM PRZYPADKU UBISOFT NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA JAKIEKOLWIEK BEZPOŚREDNIE, POŚREDNIE, PRZYPADKOWE, SZKODY WYNIKAJĄCE Z KORZYSTANIA LUB NIEMOŻNOŚCI KORZYSTANIA Z USŁUG I GIER NAWET, JEŚLI UBISOFT ZOSTAŁ POINFORMOWANY O MOŻLIWOŚCI POWSTANIA TAKICH SZKÓD.

Eleonora_Wielka
    Udało się wejść

A więc jednak coś robią ;P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ubisoft moze i zaznacza ze nie bierze odpowiedzialnosci ale jesli kupusz klej za realne $$$ wtedy wchodzi kodeks cywilny i masz prawo zarowno gwarancji, kekojmi czy niezgodnosci towaru z umowa. i mozna jesli nie po dobroci to sadownie nakazac im zwrot srodkow... rekompensaty nie ma szans

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Kodeks prawny kodeksem. Na ten temat nie podejmę dyskusji z BB. Będę dyskoutować w kwestii dobrych obyczajów. Teraz przeglądam wioskę, naprawiam to co uległo zniszczeniu a podsumowanie potem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    udało się zalogować następnego dnia jednak suport to istniej tylko na papierze albo w powietrzu żadnych odpowiedzi na maile do nich.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Margherita Zobacz posta
    O, Yami ) Miło cię widzieć

Jeśli chodzi o mnie to stosowna rekompensata to:
    - co najmniej 500 prezentów i to liczone na chwile obecną, ponieważ jesli w ogóle wejdę dzisiaj do gry to odkrywcy już pójda na krótsze poszukiwania żeby mogli się zameldowac jutro rano. A mam ich 19. Gdyby wyszli normalnie rano, to by co najmniej tyle przynieśli.
    - klej bo od 7.20 manuskrypt prosi o odbiór. I już do wieczora kolejnego nie zdażę zrobić.
    - dopałka złota i rudy żelaza, bo torby na specjalnej kopalni, arktycznej, mennicach i piecach złota skończyły się przed 8 rano. Miałam dać nowe albo wyłączyć a teraz bez premii lecą i marnują zapasy zdobyte na przygodach.
    - 1 dzień premium bo wrzucone a nie można robić przygód,
    - marmurowcy i kamieniarze pewnie na premiach próżnują, bo od wczoraj na 100% wszystko wydłubali więc może zwrot premiii, uczty cioci Irmy albo marmur i kamienie, które by wydobyli, gdybym mogła wysłać geologów.
    - skunks na koszary, bo kolejke miałam na skunksie ustawioną tylko do ok 9 rano, a teraz nic się nie robi,
    - zajączki - na magazyn prowiantu i specjalny, bo też próżnują, do 8 maksymalnie było coś nastawione
    - żelazo i węgiel, bo koło 7 rano skończyły się premie (latający osadnik) na 5 warsztatach i teraz robią żelazo bez premii, bezsensownie wyczerpując zapas rudy żelaza z magazynu,
    - miedź, bo oprócz niewyczerpanej reszta się na pewno już dawno wyczerpała.
    Plus wynagrodzenie strat moralnych i tego, że wszystkie ustalone godziny, cały grafik ulegnie załamaniu.
    I pewnie o czymś zapomniałam.
    no i po rekompensacie czyli jak zwykle nic, bo rozumiem że pakiet prezentów, które dostały wszystkie serwery to za przymusowy postój w środę, natomiast awaria Czarciego Gaju przeszła sobie bez echa, bez rekompensaty ... nawet z głównej strony znikła informacja o awarii .... pod dywan zamieść ...

szczotkun
    Niestety to wasza wina, że gra ma bugi.

Dopóki gra jest jest wolna od błędów - nie wydam na nią złotówki.

Kiedyś grałem w inną grę, i tam błędów nie było, nie było przerw i tam kaski trochę wydałem.

Tutaj to można grać dla samej rekreakcji i odstresowania się.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    robiłem przygode wikingowie skonczyłem raptem wyskoczył mi błąd wewnentrzny i teraz ani dropa ani expa przygoda skonczona wis co chcem wejsc wywala mnie na główna strone i co zadnej przygody wziasc nie moge bo przez ten błąd slot zajenty zrubcie cos z tym błędem.

Strona 16 z 19 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów