musiało sie coś poważnego stać, że tyle czasu nie udaje im sie gry odpalić. Padło wczoraj o 18 i do teraz nie da sie zalogowac ;(
musiało sie coś poważnego stać, że tyle czasu nie udaje im sie gry odpalić. Padło wczoraj o 18 i do teraz nie da sie zalogowac ;(
jest jakiś progres, wszedłem do gry, zobaczymy na jak długo ...
tak w kwestii rekompensaty:... (i tylko żal ludzi, którzy kasę w to włożyli)
15. ODPOWIEDZIALNOŚĆ, GWARANCJA I ODSZKODOWANIE
OGRANICZENIE i WYŁĄCZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI
UŻYTKOWNIK WYRAŹNIE PRZYZNAJE, ŻE KORZYSTA Z USŁUG I GIER NA WŁASNE RYZYKO.
USŁUGI SĄ ŚWIADCZONE "W TAKIM STANIE W JAKIM SĄ". UBISOFT NIE GWARANTUJE ANI NIE CZYNI ŻADNYCH ZOBOWIĄZAŃ DOTYCZĄCYCH SKUTKÓW KORZYSTANIA Z USŁUG W ZAKRESIE ZGODNOŚCI, DOKŁADNOŚCI, KOMPLETNOŚĆ, WIARYGODNOŚĆ, BEZPIECZEŃSTWO, ITD. , W GRANICACH DOZWOLONYCH PRZEZ PRAWO UBISOFT ODMAWIA UDZIELENIA JAKICHKOLWIEK GWARANCJI DOTYCZĄCYCH WARTOŚCI RYNKOWEJ USŁUG I GIER, ZAGWARANTOWANIA ZADOWOLENIA UŻYTKOWNIKA LUB PRZYDATNOŚCI USŁUG DO OKREŚLONEGO CELU. DODATKOWO, UBISOFT NIE GWARANTUJE, ŻE USŁUGI I GRY, W TYM SERWERY I OPROGRAMOWANIA KONIECZNE DO ICH FUNKCJONOWANIA, BĘDZIE WOLNE OD PRZERW LUB BŁĘDÓW, WIRUSÓW LUB INNYCH SZKODLIWYCH ELEMENTÓW LUB, ŻE BŁĘDY, WIRUSY LUB INNE SZKODLIWE ELEMENTY BĘDĄ POPRAWIONE.
UBISOFT W ŻADNYM PRZYPADKU NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA JAKĄKOLWIEK PŁATNOŚĆ LUB ODSZKODOWANIE W STOSUNKU DO UŻYTKOWNIKA WYNIKAJĄCE Z NIEMOŻLIWOŚCI KORZYSTANIA Z CAŁOŚCI LUB CZĘŚCI USŁUGI. W ŻADNYM PRZYPADKU UBISOFT NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA JAKIEKOLWIEK BEZPOŚREDNIE, POŚREDNIE, PRZYPADKOWE, SZKODY WYNIKAJĄCE Z KORZYSTANIA LUB NIEMOŻNOŚCI KORZYSTANIA Z USŁUG I GIER NAWET, JEŚLI UBISOFT ZOSTAŁ POINFORMOWANY O MOŻLIWOŚCI POWSTANIA TAKICH SZKÓD.
Udało się wejść
A więc jednak coś robią ;P
ubisoft moze i zaznacza ze nie bierze odpowiedzialnosci ale jesli kupusz klej za realne $$$ wtedy wchodzi kodeks cywilny i masz prawo zarowno gwarancji, kekojmi czy niezgodnosci towaru z umowa. i mozna jesli nie po dobroci to sadownie nakazac im zwrot srodkow... rekompensaty nie ma szans
Kodeks prawny kodeksem. Na ten temat nie podejmę dyskusji z BB. Będę dyskoutować w kwestii dobrych obyczajów. Teraz przeglądam wioskę, naprawiam to co uległo zniszczeniu a podsumowanie potem.
udało się zalogować następnego dnia jednak suport to istniej tylko na papierze albo w powietrzu żadnych odpowiedzi na maile do nich.
no i po rekompensacie czyli jak zwykle nic, bo rozumiem że pakiet prezentów, które dostały wszystkie serwery to za przymusowy postój w środę, natomiast awaria Czarciego Gaju przeszła sobie bez echa, bez rekompensaty ... nawet z głównej strony znikła informacja o awarii .... pod dywan zamieść ...
Niestety to wasza wina, że gra ma bugi.
Dopóki gra jest jest wolna od błędów - nie wydam na nią złotówki.
Kiedyś grałem w inną grę, i tam błędów nie było, nie było przerw i tam kaski trochę wydałem.
Tutaj to można grać dla samej rekreakcji i odstresowania się.
robiłem przygode wikingowie skonczyłem raptem wyskoczył mi błąd wewnentrzny i teraz ani dropa ani expa przygoda skonczona wis co chcem wejsc wywala mnie na główna strone i co zadnej przygody wziasc nie moge bo przez ten błąd slot zajenty zrubcie cos z tym błędem.