Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Poczynania BB

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z błędami to się zgodzę masakra no ale były różne błędy raz korzystne dla graczy raz nie...
    ale z tymi zyskami to już przesadzacie jak komuś się nie chce podbijać kolonii niech tego nie robi
    według mnie podbijanie tych koloni jest fajne bo nie jest aż tak szablonowe jak cala reszta przygód na poradnikach
    bloki nie wychodzą bo są opóźnienia na łączach a te nie koniecznie muszą być winą TSO

Fidulec
    Ja rozumiem, że można pozytywnie patrzeć na świat ...
    błędy korzystne dla graczy owszem były mniejsze lub większe .. jednak BB dość szybko na nie reagowało ( nawet na te nie korzystne )
    Ostatnio edytowane przez Fidulec ; 10.12.2014 o 21:32

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    I co Teromort odpowiedział, pojawiły się kolejne kłopotliwe pytania i milczy żeby czegoś nie palnąć? Błąd to błąd powinien być usunięty... jak skorzystali ludzie na błędzie to dostali bany a jak tracą to nic na razie nie dostali... No może dostaniemy jakieś kosze egzo, które przecież taaak bardzo nam pomagają i rekompensują straty.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Muss Zobacz posta
    Z błędami to się zgodzę masakra no ale były różne błędy raz korzystne dla graczy raz nie...
    ale z tymi zyskami to już przesadzacie jak komuś się nie chce podbijać kolonii niech tego nie robi
    według mnie podbijanie tych koloni jest fajne bo nie jest aż tak szablonowe jak cala reszta przygód na poradnikach
    bloki nie wychodzą bo są opóźnienia na łączach a te nie koniecznie muszą być winą TSO
    Teraz to mnie rozwalileś:-) Ktoś Cię zmuszał do korzystania z szablonów? Nie podobają się to zrób sobie w ramach wyzwania każda dostępna przygodę bez poradnika tylko z symulatorem:-) Będzie 100x ciekawej niż na tym czymś szumnie zwanym PvP i bez zagrożenia utraty dostępu do konta:-) My nie mamy takiego wyboru, nawet nie grając w PvP non stop jego błędy psują nam grę... Baa powiem nawet, że po rzekomych naprawach balety gienków na przygodach się nasiliły...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Zgadzam się z tym że jeśli komuś brakuje spontaniczności to może zrobić przygodę bez poradników Mnie wycieczki gienków nie dotyczą aczkolwiek przez lagi jeden podarowany drop z dzielnego, który chciałem dać znajomej przepadł bo gieniek ubijał jakieś 10min a blok na ostatni obóz już leciał... dostanę jakiś zwrot? Teromort zapraszamy do dyskusji... Poruszane są ważne tematy a BB milczy...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A i zapomniałem dodać... Rozumiem że przerwa konserwacyjna jest raz na tydzień ale jeśli występują tego typu sytuacje to raczej bugi powinny być naprawiane odrazu, a BB postępuje wg. jednego stwierdzenia: do następnej konserwy( gdzie najprawdopodobniej bugi będą zastąpione nowymi).

TILADE
    gdzie mozna sprawdzic na ile zostałem zbanowany i za co

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez TILADE Zobacz posta
    gdzie mozna sprawdzic na ile zostałem zbanowany i za co
    W ilu tematach jeszcze o to zapytasz? Pisz do tegonco zbanował, bo chyba nie ma takiego miejsca:-)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów