Chcę podbić kolonię a się okazuję że nie wejdę... W tym obszarze wystąpił błąd... DŁUGO JESZCZE?????
A może to Nowy System Obrony Koloni?? NSOK?? dziwne.
Chcę podbić kolonię a się okazuję że nie wejdę... W tym obszarze wystąpił błąd... DŁUGO JESZCZE?????
A może to Nowy System Obrony Koloni?? NSOK?? dziwne.
Ostatnio edytowane przez Polkjmn ; 09.12.2014 o 15:00
anulowałem ją bo szkoda czasu... i oczywiście przy okazji wyleciałem z serwa w ramach dropa. Ot taki gratis..
osz kurde ona jest nieśmiertelna!!!! czyli na dodatek mam zablokowany slot przygody...
Miałem wczoraj identyczny problem, ku mej głupocie przed próbą wejścia na nią wysłałem wcześniej wojsko. Po wygaśnięciu koloni marszałkowie zagubili się w czasoprzestrzeni. Dopiero restart skryptów o 3 rano pomógł i wrócili na wyspę.
Napisałem do tych śmierdzących leni zwanych supportem i jak zwykle zdążyłem sam rozwikłać problem niż mi odpisali. Cudem będzie jak odpiszą za tydzień i znając ich słynne ctrl+c i ctrl+v napiszą coś w rodzaju "czy problem występuje nadal". Niech im się kompy spalą, a nie piją kawę i nic nie robią ;/
Witam, mi wyeksploatowały się 2 kolonie ale one nie znikają z globusa juz ok 1 dzionek i nie wiem ale chyba tutaj jest jakiś błąd w grze bo teraz następnej koloni zdobytej nie mogę załadować a mam tam już ustawioną obronę , wygląda to tak :
http://scr.hu/23vv/jr9d8
może ktoś wie o co chodzi ???
W Twoim przypadku nie ma żadnego błędu. BB od początku mówiło że po 7 dniach jak wygaśnie musisz samemu usunąć tę kolonie. A nowej zająć nie możesz bo nie masz wolnych slotów.