Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kolonia..

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra

Kolonia..

Chcę podbić kolonię a się okazuję że nie wejdę... W tym obszarze wystąpił błąd... DŁUGO JESZCZE?????

A może to Nowy System Obrony Koloni?? NSOK?? dziwne.
    Ostatnio edytowane przez Polkjmn ; 09.12.2014 o 15:00

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    aż wygaśnie ci ekspedycja.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    anulowałem ją bo szkoda czasu... i oczywiście przy okazji wyleciałem z serwa w ramach dropa. Ot taki gratis..

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Polkjmn Zobacz posta
    anulowałem ją bo szkoda czasu... i oczywiście przy okazji wyleciałem z serwa w ramach dropa. Ot taki gratis..
    anulowanie nic nie da. po powrocie będziesz ją nadal mieć. Musisz czekać aż sama wygaśnie. Każda ekspedycja ma swój limit czasowy. Nie kombinuj bo możesz coś więcej zablokować niż ekspedycje.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    osz kurde ona jest nieśmiertelna!!!! czyli na dodatek mam zablokowany slot przygody...

Początkujący Odkrywca Awatar Lord_Crain
    Serwer
    Złota Góra
    Miałem wczoraj identyczny problem, ku mej głupocie przed próbą wejścia na nią wysłałem wcześniej wojsko. Po wygaśnięciu koloni marszałkowie zagubili się w czasoprzestrzeni. Dopiero restart skryptów o 3 rano pomógł i wrócili na wyspę.
    Napisałem do tych śmierdzących leni zwanych supportem i jak zwykle zdążyłem sam rozwikłać problem niż mi odpisali. Cudem będzie jak odpiszą za tydzień i znając ich słynne ctrl+c i ctrl+v napiszą coś w rodzaju "czy problem występuje nadal". Niech im się kompy spalą, a nie piją kawę i nic nie robią ;/

Początkujący Osadnik Awatar zbyszan
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam, mi wyeksploatowały się 2 kolonie ale one nie znikają z globusa juz ok 1 dzionek i nie wiem ale chyba tutaj jest jakiś błąd w grze bo teraz następnej koloni zdobytej nie mogę załadować a mam tam już ustawioną obronę , wygląda to tak :

http://scr.hu/23vv/jr9d8

może ktoś wie o co chodzi ???

Początkujący Odkrywca Awatar Lord_Crain
    Serwer
    Złota Góra
    W Twoim przypadku nie ma żadnego błędu. BB od początku mówiło że po 7 dniach jak wygaśnie musisz samemu usunąć tę kolonie. A nowej zająć nie możesz bo nie masz wolnych slotów.

Uprawnienia umieszczania postów