Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: problem - nie ma takiej strony .....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

problem - nie ma takiej strony .....

Witam problem pojawił się w 5 dni temu .... do tego czasu grałem sobie na swoim kompie stacjonarnym w poniedziałek niestety się skończyły wyskakuje nie ma takiej strony ma dwie przeglądarki IE i firefox zarówno na tej i na tej nie działa. Spróbowałem na laptopie i na laptopie smiga gra. Mam router. Wiec na pewno to nie problem dostawcy netu. proszę o pomoc .... z góry dziękuje

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    kontrola rodzicielska objela strone setlersow xD
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez ewelinking Zobacz posta
    Witam problem pojawił się w 5 dni temu .... do tego czasu grałem sobie na swoim kompie stacjonarnym w poniedziałek niestety się skończyły wyskakuje nie ma takiej strony ma dwie przeglądarki IE i firefox zarówno na tej i na tej nie działa. Spróbowałem na laptopie i na laptopie smiga gra. Mam router. Wiec na pewno to nie problem dostawcy netu. proszę o pomoc .... z góry dziękuje
    Wiesz co miałam kilka razy podobny problem. Zwykle sam znikał po kilku minutach. Raz nie chciał ale i tak szłam spać, a rano już było dobrze. Próbowałeś standardowych zabiegów typu ciasteczka i flash player?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    W piątek wgrałem system od nowa chodziła gra do wczoraj, dzisiaj włączam i ... nie ma takiej strony .... ;(

Heduan
    Masz problemy z DNS. Nie wiem co kombinujesz na swoim komputerze, ale skoro na innych komputerach nie masz tego efektu to się zastanów co tam nagrzebałeś.

Uprawnienia umieszczania postów