Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 80

Wątek: Samowolka generałów!

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Trochę to przerażające, co czytam, bo nie było mnie prawie 2 miesiące i chciałoby się jakąś przygodę zrobić bez takich ekscesów. Czy faktycznie możecie potwierdzić,że przelogowanie się przed atakiem/blokiem jest skuteczne, żeby po stronie przeglądarki pokazywało poprawny stan?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Robię często byka ostatnio jest problem z blokiem ale co się okazuje tylko wtedy jak wychodzisz z przygody na wyspę,nigdy nie wracaj z powrotem na przygodę bo ostatni generał mam majora przyśpiesza na planszy i dogania poprzednika można to łatwo bez strat sprawdzić na pierwszym bloku za każdym wejściem na przygodę generał jest coraz bliżej poprzednika.

Osadnik Awatar jarekpolak1
    Serwer
    Czarci Gaj
    u mnie generał potrafi z 15 razy bic ten sam oboz..." Twoj generał atakuje " 15 sekund dymku wokół obozu i znow " Twój generał atakuje " .....musze pilnowac przy zakupie dropow czy faktycznie ubił...bo kupie drop a tu okaze sie ze gienek 15 razy atakuje a za 16 dopiero ubije

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Również widzę u siebie część z opisywanych tu problemów:
    - generał rozbija namiot 2 razy - gdy już prawie jest gotowy orientuje się że rozbił na lewą stronę i stawia od początku
    - generał atakuje obóz 2 razy, drugi raz atakuje od razu po pierwszej rozwałce, lub wraca do swojego obozu i ponownie drepta rozwalić obóz, którego już nie ma
    - generał przy przenoszeniu zwija obóz, stawia nowy, a potem nagle teleportuje się z całym namiotem na stare miejsce i trzeba go przenosić raz jeszcze
    - znajomy zaproszony na dropa wysyła atak, który wygląda normalnie i generał wraca. Okazuje się jednak, że nie rozwalił żadnej jednostki. Atak musi wysłać ponownie, generał który niby przegrał walkę dalej ma wojsko i może ponownie atakować

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Oprócz powyżej opisanych przypadków mnie kiedyś na byku duch strzelał assasynem. Myślałam, że to dropowicz i o mało nie zakończyłam, a to nikt z nas:-)

oczy_wiście
    Mija miesiąc od założenia wątku, a z BB nikt nawet tutaj nie beknął.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    podpisuję się pod tematem

-dziś z tego względu straciłem 112 kuszników i 10 konnych, wczoraj 59 konnych - po powrocie z bitwy zmieniłem składy i puszczałem na kolejny obóz po czym w raporcie widziałem że walczył skład który wrócił z poprzedniego obozu.
    - wielokrotnie ustawiałem skład bloków (robiłem wyłącznie Z zaskoczenia a tam się ciągle robi bloki) po czym chwilę po zatwierdzeniu wojska się zmieniały lub znikały
    - podczas przenosin generał ten zlikwidował swój obóz zaczął iść w nowe miejsce po czym jakby nigdy nic obóz nagle pojawiał się w starym miejscu a gienek nie kwapił się do przeprowadzki.
    O podwójnych atakach czy kilkuminutowych atakach w lootach nie ma co się rozpisywać.

Amatorszczyzna. dziwię się tym którzy kupują jeszcze klejnoty za kasę. Jak gra ma tak wyglądać to lepiej żeby upadła

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    W innym temacie jakiś melepeta napisał, że jak będą mieli w planach to poprawić to napiszą

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Drogie BB.
    To, co dzieje się z generałami nie jest w żaden sposób zabawne w grze, która z założenia powinna być rozrywką. Na atakach, w których generałowie lubią podczas walki zmieniać skład z wysłanego na ten, z którym wrócili z poprzedniej walki, straciłem już w zasadzie całe zapasy armat i większość zapasów mieczy damasceńskich, idące w tysiące. Inne formacje zbrojne pomijam, bo to się szybko produkuje. Moje gratulacje, dzisiaj, po tym jak w 3 pierwszych atakach na BMK straciłem 102 EŻ i 98 puszkarzy skutecznie zniechęciliście mnie do robienia jakichkolwiek przygód. Dokończę BMK i swoją aktywność ograniczę do odklikiwania kalendarza adwentowego. Potem nie zajrzę do Settlerów dopóki nie naprawicie generałów. Chyba, że zajmie Wam to więcej niż miesiąc, wtedy pewnie zdąży przyciągnąć mnie konkurencja, której jest sporo. Po tych cyrkach szczerze żałuję każdej wydanej na Wasz produkt złotówki i mam nadzieję, że graczy jak ja będzie więcej, gdyż nic tak nie motywuje producenta do poprawy jakości produktu jak uderzenie po kieszeni.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwijaniu produktu jeśli nawet tak istotnych i niszczących grę błędów nie potraficie szybko naprawić.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Faolch Zobacz posta
    Drogie BB.
    To, co dzieje się z generałami nie jest w żaden sposób zabawne w grze, która z założenia powinna być rozrywką. Na atakach, w których generałowie lubią podczas walki zmieniać skład z wysłanego na ten, z którym wrócili z poprzedniej walki, straciłem już w zasadzie całe zapasy armat i większość zapasów mieczy damasceńskich, idące w tysiące. Inne formacje zbrojne pomijam, bo to się szybko produkuje. Moje gratulacje, dzisiaj, po tym jak w 3 pierwszych atakach na BMK straciłem 102 EŻ i 98 puszkarzy skutecznie zniechęciliście mnie do robienia jakichkolwiek przygód. Dokończę BMK i swoją aktywność ograniczę do odklikiwania kalendarza adwentowego. Potem nie zajrzę do Settlerów dopóki nie naprawicie generałów. Chyba, że zajmie Wam to więcej niż miesiąc, wtedy pewnie zdąży przyciągnąć mnie konkurencja, której jest sporo. Po tych cyrkach szczerze żałuję każdej wydanej na Wasz produkt złotówki i mam nadzieję, że graczy jak ja będzie więcej, gdyż nic tak nie motywuje producenta do poprawy jakości produktu jak uderzenie po kieszeni.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwijaniu produktu jeśli nawet tak istotnych i niszczących grę błędów nie potraficie szybko naprawić.
    Popieram druga promocja kleju olana:-) A ja dotąd zawsze na premium kupowałam ale no cóż jelenie wyginęły... A na nowych graczy raczej nie mają co liczyć, co widać po serwerach. Mimo, że tyle czasu ich nie otwierają to nawet nie muszą nieaktywnych kont usuwać.

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów