Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 80

Wątek: Samowolka generałów!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie po ostatnich naprawach balety gienków nie tylko nie zniknęły ale wręcz się nasiliły.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Generałowie chodzą gdzie chcą i jak chcą. Powrót PO wygranej walce ze standardowym potrójnym blokiem w Banitach:

2 wraca, 2 gdzieś sobie idzie. Szczególnie nasila się to, jeśli w trakcie wraca się na wyspę macierzystą i ponownie do przygody.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Wczoraj na banitach, akurat ten blok poszedl idealnie ale ten g2...jakas masakra, nie dosc ze major mi skakal od obozu do obozu, ktore juz byly niby zablokowane, to na dokladke kiedy niby juz zlkwidowal oboz przywodcy i zaczol wracac, nagle pojawily sie obozy z powrotem i pasekiem postepu ataku. Nie da sie teraz robic spokojnie przygody... czy o to chodzilo w tych zmianach.. bo to nie jest to ze bloki nie wychodza tylko ze obozy wroga pojawiaja sie i znikaja, generalowie wykonuja co innego niż im sie poleci..itd... gratulacje

Początkujący Osadnik Awatar husajn2011
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam.

Na początku chciałbym załodze BB, a w szczególności programistom-piekarzom, murarzom, budowlańcom, wujkom, ciocią, siostrą i bracią, tworzącym owy zespół, pogratulować "dobrze wykonanej roboty".
    Gram ponad 3 lata, prawie od początku, ale takiej pompy, dla takiego syfu jeszcze nie było. To, co zaprezentowaliście w ostatnim tygodniu, przerosło moje "najbardziej erotyczne" oczekiwania. No żeby gra się tak pier******??? WTF???? Jesteście fachowcami, czy to jakaś familiada??? Kto tam pracuje i kto klepnął ostatnią aktualizację??? Kto to testował??? Robicie sobie z graczy jaja??? Bierzecie dobre pieniądze? To może, do diabła, weźmiecie się w garść i zaczniecie używać głów do czegoś innego niż jedzenie i picie kawy!!??? Oficjalnie, powinniście wszystkim, którzy pakują kasiorę, w tą grę, zwrócić pieniądze. Bo takiego gówna, bym za darmo nie chciał. I nie był to świadomy wybór, tylko płacę do przodu. Więc wcisnęliście Nam, kota w worku.

AMATORKA PEŁNĄ GĘBĄ.

Żeby tak spieprzyć taki tytuł??? Bo to nie pierwsze problemy w tej grze. Wiecznie coś, wiecznie coś nie tak. Czekam z niecierpliwościa na kolejny event świąteczny. Dajcie mi się zaskoczyć....zapłacę....

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
    Ostatnio edytowane przez husajn2011 ; 07.12.2014 o 15:45 Powód: ,,

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wczoraj z koleżanką w Wiktorze Podstępnym doświadczaliśmy prawdziwych cudów. Generał koleżanki (weteran) atakował obóz 8 razy - takie komunikaty ja otrzymywałem, u koleżanki atakował tylko raz, niestety na inny obóz niż koleżanka puściła generała, co ciekawe ja widziałem że atakuje nie to co powinien, koleżanka nie, porażkę jej wetka również oglądałem 8 razy coś jest nie tak nadal z wyświetlaniem animacji i ich synchronizacją, zdecydowanie należy to naprawić.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Loty w sprytnym nie dochodzą do adresata i giną. 8 dni Nadawca lota ma zablokowany lot i nie może nic zrobić. Suport milczy.
    Ja straciłem też lota bo nie dotarł do mnie a czas naglił by kończyć i skończyli beze mnie.
    Gienek zmienia cel bez informacji o zmianie, chcąc go zawrócić bo coś wygląda podejrzanie to się okazuje że już jest pusty i po ataku a na przygodzie jeszcze idzie do obozu.
    Gra niestety stała się nędznym odpadem dawnej dobrej gry, wątpię aby sobie z tym poradzili gdyż zapewne nie mają czasu ponieważ pracują nad kolejnymi udoskonaleniami w postaci "Nowości" - czytać nowych błędów

Przestaję już robić przygody- nie ma sensu, na event będę się logował i powoli chyba żegnał z tym Setlersowym błędem

Jak wcześniej pisałem szkoda czasu, a przecież jest wiele innych fajnych gier.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dziś robiłam 4 razy CR. Za każdym razem wystąpił błąd następującego rodzaju:

Generał atakuje obóz (widać walkę) więc puszczam następnego na następny obóz. Niestety nagle okazuje się, że ten co walczył to siedzi w macierzystym obozie i nawet z niego nie wyszedł. Co w efekcie powoduje porażkę drugiegi generała itd...

Łącznie w czterech przygodach przegrałam tak 6 razy.

Proponuję Państwu z supportu usprawnienie wyciągania od ludzi broni poprzez:
    wyzerowanie stanu mieczy wszelakich w Naszych magazynach. Nie ma co się męczyć wzajemnie.

Dziękuję za uwagę i czekam na nagrodę za usprawnienie Waszej pracy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    nie da sie grac przez to wszystko, najgorsze ze BB milczy, trzeba sie zastanowić czy nie skończyć z TSO

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez LordOrtega Zobacz posta
    nie da sie grac przez to wszystko, najgorsze ze BB milczy, trzeba sie zastanowić czy nie skończyć z TSO
    Grozisz czy obiecujesz...?

Srednio co 2 osoba juz kilka razy "konczyla gre"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wiecie ci jest najlepsze? To:
    Dostępna będzie specjalna oferta. Więcej informacji pojawi się po rozpoczęciu eventu.
    Kilka błędów powodujących tymczasowe zablokowanie strefy zostało naprawionych.
    Generałowie czasami blokowali się podczas budowy Garnizonu na wyspie gracza.
    Generałowie blokowali się na wyspie gracza? W poprzedniej aktualizacji odkrywcy nie znajdowali przygód tylko na krótkich poszukiwaniach:-)
    Zgłaszacie te blędy i zgłaszacie, a oni nawet nie wiedzą jak one wyglądają:-)
    Widać, że ktoś tu nie czytał zgłoszeń ani mailem ani na forum....

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów