Odpowiedz w tym wątku
Strona 30 z 38 PierwszyPierwszy ... 20 28 29 30 31 32 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Exec_ Zobacz posta
    Dlatego właśnie żeby wyeliminować z rankingu takie przypadki (zauważcie że praktycznie całe TOP10 światowe zrobiło jedną fartowną kolonię), próg wejścia do rankingu nie powinien być na poziomie 1000 zabitych jednostek wroga ale gdzieś w okolicach 30000. Odpowiednią propozycję w odpowiednim dziale złożyłem już jakiś czas temu.
    Najlepszy w rankingu bez wątpienia jest [Ty3]Бауэр - utrzymać taki poziom przy prawie 60000 pokonanych jednostek to jest naprawdę wyczyn (albo niebywałe szczęście do układów )
    No ja mam teraz efektywność 4,35 przy ubiciu 54166 jednostek wroga. Ostatnią wyspe udało mi się machnąc z efektywnością 7,49. Dawało by mi to 3 miejsce. To jest dobry pomysł ale zmniejszyłbym wamaganą ilość na 20 tysięcy wrogich jednostek lub nawet na 15k. Ten gość z Rosji faktycznie jest bardzo dobry. U nas w zasadzie tylko Mikroclimat z bardzo dużą ilością pokonanych jednostek. Reszta jest w sumie bez sensu. Efektywność na jednej czy dwóch mapach

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez jozioblabla Zobacz posta
    U nas w zasadzie tylko Mikroclimat z bardzo dużą ilością pokonanych jednostek. Reszta jest w sumie bez sensu. Efektywność na jednej czy dwóch mapach
    W moim przypadku akurat na trzech, ale to szczegół - ja aktualnie świadomie anuluję kolonie po wyczyszczeniu mapy tylko po to żeby nie popsuć rankingu a dostać expa - to jest patologia Jak spadam na drugi poziom to zajmuję kolonię. Kiedy jestem znowu na poziomie 3 - a kolonia "nieefektywana" - expię i anuluję... chyba nie o to chodziło... próg wejścia do rankingu zwiększyć należy dramatycznie i w ten sposób odzieli się chłopców od mężczyzn.

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    u nas na serwie, też większość osób podbija dla expa i zamku, 3 poziom dla samego rankingu, który jest kasowany po miesiącu jest bez sensu.

z dwóch bezużytecznych rzeczy wolę zamek. przynajmniej daje +10% do szpanu

Former Community Team Member
    Cytat Zamieszczone przez misiasia Zobacz posta
    z dwóch bezużytecznych rzeczy wolę zamek. przynajmniej daje +10% do szpanu
    I o to chodzi

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Chyba mam mały problem
    A mianowicie,zacząłem podbijać wczoraj małą kolonie na 3 poziomie,wszystko niby grało do czasu wyjścia z niej i wejścia ponownie,zobaczyłem to:http://scr.hu/0vxr/noyv5,przy czym kazda anulacja kończyła sie resetem i relogiem.Postanowiłem poczekać do wygaśniecia.Niby wszystko gra,ale brak raporu utraconych jednostek,jak by było mało brak 4 marszałków i kwatermistrza ekspedycji w gwieżdzie.Napisałem do suportu oczywiscie,ale problem okazuje się większy.Dzis nadal brak wojska które zostało tam na ekspedycji,brak marszłałków a ukazuje się to:http://scr.hu/0vxr/4eg7z,po czym zaraz znika,czyli jest odpalona ekspedycja gdzieś w tle na tym uszkodzonym obszarze.Przygody zrobić nie moge zadnej,premium leci:http://scr.hu/0vxr/0ipi3,nie wspomne o innych błędach na koloniach.Ku przestrodze dla innych,ja robie urlop od koloni do odwołania,myśle że suport da rade....

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

strefa bez przywódcy?
    Ostatnio edytowane przez rapalek11 ; 16.07.2015 o 23:36

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    od dawna jest ta mapa z błedem teraz to najlepsza mapa na czas można przenieśc wojo o dwa sektory..pozdrawiam

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Czy to nie powinno dawac 109 sztuk rudy tytanu i wiekszej ilosci granitu? ^^

Ostatnio edytowane przez Tornados ; 17.07.2015 o 11:49

Royalvee
    Cytat Zamieszczone przez qieer Zobacz posta
    Chyba mam mały problem
    A mianowicie,zacząłem podbijać wczoraj małą kolonie na 3 poziomie,wszystko niby grało do czasu wyjścia z niej i wejścia ponownie,zobaczyłem to:http://scr.hu/0vxr/noyv5,przy czym kazda anulacja kończyła sie resetem i relogiem.Postanowiłem poczekać do wygaśniecia.Niby wszystko gra,ale brak raporu utraconych jednostek,jak by było mało brak 4 marszałków i kwatermistrza ekspedycji w gwieżdzie.Napisałem do suportu oczywiscie,ale problem okazuje się większy.Dzis nadal brak wojska które zostało tam na ekspedycji,brak marszłałków a ukazuje się to:http://scr.hu/0vxr/4eg7z,po czym zaraz znika,czyli jest odpalona ekspedycja gdzieś w tle na tym uszkodzonym obszarze.Przygody zrobić nie moge zadnej,premium leci:http://scr.hu/0vxr/0ipi3,nie wspomne o innych błędach na koloniach.Ku przestrodze dla innych,ja robie urlop od koloni do odwołania,myśle że suport da rade....

Dokładnie to samo mnie dziś spotkało, znikło 4 gienków , kwatermistrze, i 1,3k woja, jak i brak możliwości odpalenia jakiejkolwiek przygody...

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Tornados Zobacz posta
    Czy to nie powinno dawac 109 sztuk rudy tytanu i wiekszej ilosci granitu? ^^

Nie, nie powinno. W którymś momencie w czasie pracy kolonii ktoś Ci je zaatakował ( ale nie zdobył) a podczas ataku na kolonie nie wytwarzają one surowców. Właśnie z tego tytułu masz mnie surowców bo odjęło Ci proporcjonalnie do czasu nie pracowania kolonii. Kolonia nie zdobyta i wszystko wróciło do normy ale surowców masz mniej.

Pozdrawiam

Odpowiedz w tym wątku
Strona 30 z 38 PierwszyPierwszy ... 20 28 29 30 31 32 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów