Odpowiedz w tym wątku
Strona 29 z 38 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Zamiast wymyslac kolejne, nic nie wnoszace filmiki zwane szumnie "backstage" moze ktos wreszcie ogarnalby burdel, ktory jest na ekspedycjach

1) klasyka gatunku:

2) boss w strefie ladowania (co ciekawe wojska jakos sie pomiescily, ale nie mozna bylo przestawiac obozow w tej strefie do momentu jego skasowania)

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dodatkowo zdarzyło mi się parę razy że obóz w którym trwała walka dalej przechwytywał pozostałych generałów.

Początkujący Odkrywca Awatar doradz
    Serwer
    Złota Góra
    A czasem nawet przechwytują te które nie powinny przechwytywać (nie wchodzisz na ich czerwoną strefę)

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    ja dzisiaj miałam taką niefajną niespodziankę ;/
    całe szczęście udało się odwołać na czas

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Badaliscie sie czasem pod kątem masochizmu ?

Patrząc na ilość błędów to całe to pseudopvp powinno byc zbojkotowane do czasu wprowadzenia poprawek ...
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Badaliscie sie czasem pod kątem masochizmu ?

Patrząc na ilość błędów to całe to pseudopvp powinno byc zbojkotowane do czasu wprowadzenia poprawek ...

Ja tam mam bardzo malo bledow
    Ot zdazaja sie jakies twierdze strzelcow nie do zaatakowania
    Albo jakis obozik czasem nie sciaga wogole generalow
    A juz najlepsze jak marsio skacze jak glupi od obozu do obozu nie atakujac zadnego

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak pisaliście, że jest z tym bugiem? Robi się jak wypadnie, czy wtedy jak się ma np. 5 kolonii zajętych, a szóstą podbija? Właśnie dziś miałem taką sytuację. Nie miałem wpływu na walkę w jednym z obszarów. Ja wybierałem jeden rodzaj wojska, a to przeskakiwało po chwilowym zawieszeniu mapy. Niepotrzebna strata marszałka atakującego bossa, strata dodatkowych 26 jednostek na obozie bossa. Strata blokującego ze 100 konnicy ciężkiej, który miał przeżyć. Bezsensowa strata drugiego blokującego, strata dwóch pakietów medycznych. Generalnie strata 160 dodatkowych jednostek. Anulowałem ekspedycje. Szlag mnie już trafia normalnie. To już 3 albo 4 raz.

P.S. Zastanawiam się nad tym Niemcem co ma efektywnosc 8.35. Przy ubitych przez niego 2406 jednostach wroga daje to strate jego jednostek 294. I wygląda na to, że podbil ok. 2/3 jednostek wroga. Zastanawiam się na jaki łatwy układ obozów trafił. Ja własnie komuś wyczyściłem całą mapę - 3835, tracąc swoich 566, to daje efektywność 6,78. To cholernie daleko do 8,35, mimo że ubiłem tylko jeden oboz wroga w calosci, a tak kazdy boss z blokiem
    Ostatnio edytowane przez jozioblabla ; 09.07.2015 o 12:09

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez jozioblabla Zobacz posta
    P.S. Zastanawiam się nad tym Niemcem co ma efektywnosc 8.35. Przy ubitych przez niego 2406 jednostach wroga daje to strate jego jednostek 294. I wygląda na to, że podbil ok. 2/3 jednostek wroga. Zastanawiam się na jaki łatwy układ obozów trafił. Ja własnie komuś wyczyściłem całą mapę - 3835, tracąc swoich 566, to daje efektywność 6,78. To cholernie daleko do 8,35, mimo że ubiłem tylko jeden oboz wroga w calosci, a tak kazdy boss z blokiem
    Mim zdaniem taki wynik jest tylko możliwy na niektórych mapach i osoba stawiająca obronę musi ustawić ja w odpowiedni sposób.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    głupota... jak atakuje i przegram dostaję punkty --jak ktos atakuję mnie i przegram punktów nie dostaje mimo ze broniac sie ubijam mu wiele jednostek powinni to zmienic

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez jozioblabla Zobacz posta
    Dlatego właśnie żeby wyeliminować z rankingu takie przypadki (zauważcie że praktycznie całe TOP10 światowe zrobiło jedną fartowną kolonię), próg wejścia do rankingu nie powinien być na poziomie 1000 zabitych jednostek wroga ale gdzieś w okolicach 30000. Odpowiednią propozycję w odpowiednim dziale złożyłem już jakiś czas temu.
    Najlepszy w rankingu bez wątpienia jest [Ty3]Бауэр - utrzymać taki poziom przy prawie 60000 pokonanych jednostek to jest naprawdę wyczyn (albo niebywałe szczęście do układów )

Odpowiedz w tym wątku
Strona 29 z 38 PierwszyPierwszy ... 19 27 28 29 30 31 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów