Iver1982 mod to zwykły gracz, jak ty czy ja. nawet gdyby się okazał dobrym programistą, to i tak w kwestii bugów nic nie zrobi, bo nie jest pracownikiem bb, nikt go do kodu nie dopuści.
a co do naprawiania i poprawiania, zobacz mówisz i masz![]()
2 pytania ode mnie:
- Czy któryś z reprezentantów polskich graczy, najlepiej ten z prefixem BB, mógły dowiedzieć się, kiedy podbijanie obozowisk bossów na wyspach ekspedycyjnych będzie zaliczało osiągnięcie "Szef"?
- Dlaczego część wysp kolonizacyjnych po nieudanym podbiciu przez innego gracza wygasa i nie znika z menu "Kolonie", zajmując miejsce?
trorox juz o to pytalem kilka razy i dostalem odpowiedz od BB ze info o bugu z zadaniem "Szef" zostalo przekazane i ze trzeba czekac az naprawia... A co do drugiego probemu to nigdy sie nie spotkalem wiec nie wiem. Mam nadzieje ze te osiagniecia naprawia w najblizszej konserwie. To osiagniecie juz nie dziala z 3 miesiace ...
Witam. Odbilem wyspe kolonizacyjna, zwykla, 3 poziomu od innego gracza. Stracilem mniej niz 1100 zolnierzy, dokladnie 1090. Nie zaliczylo osiagniec z odbiciem kolonii. Moze zlych zolnierzy potracilem?
hej, zauwazył ktoś że coś się dzieje dziwnego z pozycjami kolonii, zbiłam kolonie do pozycji 2 , nic nie atakowałam od tego czasu i przy wyszukiwaniach znów wskoczyły mi kolonie z 3, jedyne co być może miało wpływ na podwyższenie to to iż inni gracze wchodzą na moje kolonie jednak nie atakując niczego, w związku z czym jedynie wpada mi info w wiadomościach iż agresor nie podbił kolonii
Ja też dwukrotnie odbiłem graczowi olbrzymie kolonie 3 lvl, wojska straciłem dużo poniżej 1800. Nie zaliczyło mi do zadania ani razu. Napisałem do supportu (ponad miesiąc temu), odpisali i poprosili o screeny. Przesłałem kilka. Odpisali, że pracują nad poprawką i tyle.
Chwilowo odpuściłem ekspedycje, bo jak widać pracują i myślą, ale nie naprawili. Szkoda wojska na takie zabawy.
O zadaniu "Szef" nawet nie wspomnę. Ani razu nie zaliczyło mi pokonania jakiegokolwiek bossa.