Odpowiedz w tym wątku
Strona 9 z 38 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dalej jest problem z tym że jak mam zajęty drugi slot przygodą to po podbiciu kolonii nie można przejść w tryb ustawiania obrony. Tak trudno to naprawić ?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    hehe u mnie lepszy numer ....Na duzą kolonie w ogóle nie mogłem wejść. Mysle sobie trudno poczekam az się jej czas skończy to uruchomie nastepną. Czas minął, kolonia znikła z menu a marszałkowie nie wrócili -ba slot mam zajety że nie moge nawet odpalic żadnej przygody. Pisałem do suportu ciekawe co mi odpowie.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dziś dostałem zaskakujący raport po podbiciu kolonii
    .
    Gdzie moje punkty waleczności ?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Gdzie moje punkty waleczności ?
    Punkty waleczności dostajesz tylko w przypadku odbicia kolonii innemu graczowi.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Czy osiągnięcia zalicza już poprawnie?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Czy osiągnięcia zalicza już poprawnie?
    o ile wiem to nie ;]

Mam pytanko, czy ktokolwiek obronił jakąś zwykłą lub małą BOGATĄ kolonię i dostał punkty waleczności? Miałem ich sporo i jedyne co dostaję to raporty bez ataków ludzi. Oczywiście zdarza się, że ludzie tylko zerkają na kolonię i wychodzą, ale też przy atakach trwających kilka godzin dostaję puste raporty, nie wiem czy faktycznie nikt nie próbuje odbić mojej kolonii? czy może jednak jest to kolejny błąd :/

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Od kilku konserw raporty z dropem za obronę nie przychodziły. Chociaż wczoraj przed konserwą jakiś przyszedł i dał mi 200 punktów ale z jakimś dziwnym raportem w stylu kilka tysiecy strat przeciwnika.

Pocieszające jest to że nad tym jakoś w BB pracują bo na testowym w changelogu z 12 stycznia jest punkt "Cancelling attacks on player colonies without fighting gave the defender loot"

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To by świadczyło o tym, że po pierwsze - dalej nie poprawili poprawności zliczania atakujacych jednostek wroga podczas obrony kolonii (nad czym mam nadzieję pracują), a po drugie - że samo "odwiedzenie" cudzej kolonii nie daje SC ani VP, tylko musi się odbyć jakaś walka (choć wcześniej takie mini-nagrody wpadały). I może wreszcie zniknie [undefined text] pojawiający się tu i ówdzie.

Mam też nadzieję że coś zrobią żeby ludzie bardziej chcieli się bawić w podbijanie kolonii bo ciężko w tej chwili nawet o "gościa" na koloniach, o jakimś najeźdźcy nie mówiąc.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    taka mala ciekawostka- kolega z serwera odkryl kolonie z hm... zwlokami mojego generala?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Też takie coś GbrL miałem że widziałem generała kolegi na podbijanej kolonii .

Odpowiedz w tym wątku
Strona 9 z 38 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów