Odpowiedz w tym wątku
Strona 8 z 38 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Usiadł i zapłakał

BB_Teromorcie - zainteresuj sie, bo to sa juz ciezkie jaja!

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez potocanka Zobacz posta
    Nie wiem skąd ten szyderczy uśmiech. Poziom kolonii nie zależy w ogóle od doświadczenia czy historii podbojów.
    Wystarczy mieć ciut mniej wojska gotowego a będziesz znajdywał kolonie z mniejszym poziomem.
    Zejdź do 1700 i po problemie.

Pozdrawiam
    Bzdura totalna. Nigdy nie miałem więcej niż 700 woja na kolonie, zacząłem od kolonii na 1 lvl a teraz wyszukuję wyłącznie kolonie na 3 lvl. Ostatnio nawet zrobiłem eksperyment żeby sprawdzić ile VP dostanę za pojedynczy atak 5 jednostkami piechoty, wyszkoliłem 5 wojaków i odkrywca znalazł kolonie na 3 lvl. Informacyjnie podam że taki atak po którym anulowałem kolonię dał mi 1 VP.
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 04.01.2015 o 18:27

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez ozeo Zobacz posta
    coś wątpię w słuszność tej teorii z ilością wojska mam go 2200 i znajduje poziom 2
    Co to za pomysł, mam ponad 2k woja i wyszukuje tylko 1 poziomu. Podbiłam tylko 4 kolonie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja podbiłam 6 małych i 4 zwykłe i żadnej dużej. A wynajduje mi wyłącznie poziom 3.

Pewnie moja teora była błędna. Ale każdą można storpedować.

Druga pojawiająca się teoria to: "poziom znajdywanych koloni zależy od zdobytych pkt. doświadczenia".

I tu kolejny problem, bo ilość zdobywanych punktów jest "od czapy". Za obronę jednej małej koloni dostałam 300 pkt. a drugiej 23 tys. punktów.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Drobne bugi nieopłacalność to jeszcze mogłem strawić ale taką oto dziś walkę miałem. Brak możliwości zmiany wojska podczas "interaktywnej" bitwy zabolał .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    "ktoś" próbował podbić kolonie
    My (gracze) mamy limit 520 jednostek, "ktoś" użył 8600 jednostek (policzcie sobie ile żelaza poszło na to wojsko)
    http://scr.hu/4bac/lnryc
    Ostatnio edytowane przez MaRcel-tD ; 06.01.2015 o 01:16

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Fakt statystyki są dziwne ,ale podejrzewam że pokazują łączną sumę wojsk z wszystkich odpartych ataków .

pozdrawiam

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    bug o błędnym sumowaniu wojska istnieje odkąd dodali kolonie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dno ,dno, dno i kupa mułu !!!!!!! Sam pomysł nie najgorszy ale wykonanie to jedna wielka kpina. Przygotowywali to miesiącami, a może i latami a takie gów..o zrobili! Błędy błędami, ale straty są nieadekwatne do łupu. Jaki ma sens podbijanie kolonii która moze trwac max 7 dni a traci się ja po 12h jak tylko minie okres kwarantanny. Dodam że kilka osób tylko je robi... Odbijamy sobie na wzajem z jednej gildii itd. *****izm totalny !!! Apeluje o bojkot tych ekspedycji bo większego badziewia nie widziałem! Produkcja woja i broni w zbrojowni i akademii tak samo nie dopraowana. Zbrojownia chodzi non stop na premii a akademia nie ma co robić bez niej...

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    MAM DOŚĆ kiedy zrobią olbrzymie kolonie prawie każda ma uszkodzony obszar serwera .STRATA 4 godz zanim wygaśnie dajcie ludzią pograć !!!na razie nie polecam nikomu odszukiwać olbrzymich ,raz wysłałem w ciemno wojo to po 24godz wrócili marszałkowie bo kolonia oczywiście nie działała .

Odpowiedz w tym wątku
Strona 8 z 38 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów