Odpowiedz w tym wątku
Strona 27 z 38 PierwszyPierwszy ... 17 25 26 27 28 29 37 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Iver1982 Zobacz posta
    Pięknie, cudnie, wspaniale.... Porządek na forum najważniejszy! A kiedy jakieś informacje co robicie w kwestii usunięcia bugów??!!
    na ten temat to muszą się wypowiedzieć ludzie z prefixem BB_ MOD_ nic raczej nie wie

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    Iver1982 mod to zwykły gracz, jak ty czy ja. nawet gdyby się okazał dobrym programistą, to i tak w kwestii bugów nic nie zrobi, bo nie jest pracownikiem bb, nikt go do kodu nie dopuści.
    a co do naprawiania i poprawiania, zobacz mówisz i masz

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    2 pytania ode mnie:
    - Czy któryś z reprezentantów polskich graczy, najlepiej ten z prefixem BB, mógły dowiedzieć się, kiedy podbijanie obozowisk bossów na wyspach ekspedycyjnych będzie zaliczało osiągnięcie "Szef"?
    - Dlaczego część wysp kolonizacyjnych po nieudanym podbiciu przez innego gracza wygasa i nie znika z menu "Kolonie", zajmując miejsce?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    trorox juz o to pytalem kilka razy i dostalem odpowiedz od BB ze info o bugu z zadaniem "Szef" zostalo przekazane i ze trzeba czekac az naprawia... A co do drugiego probemu to nigdy sie nie spotkalem wiec nie wiem . Mam nadzieje ze te osiagniecia naprawia w najblizszej konserwie. To osiagniecie juz nie dziala z 3 miesiace ...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam. Odbilem wyspe kolonizacyjna, zwykla, 3 poziomu od innego gracza. Stracilem mniej niz 1100 zolnierzy, dokladnie 1090. Nie zaliczylo osiagniec z odbiciem kolonii. Moze zlych zolnierzy potracilem?

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez jozioblabla Zobacz posta
    Witam. Odbilem wyspe kolonizacyjna, zwykla, 3 poziomu od innego gracza. Stracilem mniej niz 1100 zolnierzy, dokladnie 1090. Nie zaliczylo osiagniec z odbiciem kolonii. Moze zlych zolnierzy potracilem?
    Nie ma znaczenia jakich żołnierzy straciłeś. Jeśli relog nie pomógł, to pisz do suportu, bo te zadanie powinno zaliczać (ja mam w każdym razie zaliczone)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    hej, zauwazył ktoś że coś się dzieje dziwnego z pozycjami kolonii, zbiłam kolonie do pozycji 2 , nic nie atakowałam od tego czasu i przy wyszukiwaniach znów wskoczyły mi kolonie z 3, jedyne co być może miało wpływ na podwyższenie to to iż inni gracze wchodzą na moje kolonie jednak nie atakując niczego, w związku z czym jedynie wpada mi info w wiadomościach iż agresor nie podbił kolonii

Początkujący Odkrywca Awatar Lord_Crain
    Serwer
    Złota Góra
    Zalicza tylko kolonie 1lvl do osiągów.

Cytat Zamieszczone przez eudocia Zobacz posta
    hej, zauwazył ktoś że coś się dzieje dziwnego z pozycjami kolonii, zbiłam kolonie do pozycji 2 , nic nie atakowałam od tego czasu i przy wyszukiwaniach znów wskoczyły mi kolonie z 3, jedyne co być może miało wpływ na podwyższenie to to iż inni gracze wchodzą na moje kolonie jednak nie atakując niczego, w związku z czym jedynie wpada mi info w wiadomościach iż agresor nie podbił kolonii
    Dokładnie w taki sposób sie zbija poziom, bądź podnosi, Tobie rzekomo powinno zaskoczyc punkt osiągów do obrony ogolnej i danego poziomu.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Lord_Crain Zobacz posta
    Zalicza tylko kolonie 1lvl do osiągów.
    Mnie zaliczylo tylko mala 1lvlu a sredniej i duzej juz nie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja też dwukrotnie odbiłem graczowi olbrzymie kolonie 3 lvl, wojska straciłem dużo poniżej 1800. Nie zaliczyło mi do zadania ani razu. Napisałem do supportu (ponad miesiąc temu), odpisali i poprosili o screeny. Przesłałem kilka. Odpisali, że pracują nad poprawką i tyle.
    Chwilowo odpuściłem ekspedycje, bo jak widać pracują i myślą, ale nie naprawili. Szkoda wojska na takie zabawy.
    O zadaniu "Szef" nawet nie wspomnę. Ani razu nie zaliczyło mi pokonania jakiegokolwiek bossa.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 27 z 38 PierwszyPierwszy ... 17 25 26 27 28 29 37 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów