Odpowiedz w tym wątku
Strona 26 z 38 PierwszyPierwszy ... 16 24 25 26 27 28 36 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 380

Wątek: Ekspedycje - Wykryte Bugi

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Pewnie najwczesniej naprawia przy konserwie O ile wogole naprawia;p

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak to z błędami bywa, dość sprawnie go wsadzili, ale nie tak prędko wyeliminują. Ja też póki co odpuszczam kolonie bo błąd z brakiem ochrony 12h plus błąd ze znikającymi budynkami obronnymi dyskwalifikują je całkowicie. Choć są i tacy, którzy widzą plusy - łatwiej teraz zrobić osiągnięcia z odbijaniem kolonii innym graczom

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    BB nabrało wody w usta więc niczego się nie dowiemy oficjalnie. Zostaje sprawdzanie co się komu na ekspedycjach przytrafiło.
    Błąd z odbijaniem przed upływem 12h chyba naprawili. Zgaduję, bo mam kolonie, których mi nie odbito i nie atakowano w okresie ochronnym.
    Zadania "Szef" nie zalicza - tu bez zmian.
    Zadanie "Mistrz podboju" - nie zalicza. Wczoraj i dzisiaj odbiłem kolonię - poziom 3, olbrzymia bogata. Za pierwszym razem strata wojska - 1146 jednostek; za drugim 1644. Nie zaliczyło żadnej. Czas na podbój - 4h. Może się mylę, ale powinno być chyba 5h.
    W trakcie podbijania pierwszej olbrzymiej, bogatej - po wejściu na mapę pokazywało mi jakieś martwe czaszki, chyba ze 200. Dziwne, bo jeszcze nawet marszałek ze zwiadem nie dotarł. Dzisiaj nie pokazywało. Straty i tak poniżej 1800. Zadanie wisi niezaliczone. BB milczy, 2 wiadomości do nich wysłane i odpowiedzi z automatu.
    Dobra wiadomość - obrona była w obydwu koloniach. Przypadek, ślepy traf czy coś naprawili tutaj?
    Jakieś oficjalne info na temat stanu prac (myślenia) by się przydało.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez DulceIglesias Zobacz posta
    Dobra wiadomość - obrona była w obydwu koloniach. Przypadek, ślepy traf czy coś naprawili tutaj?
    Być może byłeś pierwszy który zaatakował te kolonie. Tak przynajmniej wynika z wcześniejszych postów (robbstark91 i montanes).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tak, tego nie wykluczam. Najgorsze jest to, że nic nie wiemy i zgadujemy.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Potwierdzam zdobyłem kolonie postawiłem obronę. Ktoś zaatakował i obrona stała to przegrał. Na następny dzień ktoś zaatakował i zdobył z minimalnymi stratami bo obrony już nie było.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Kolonie nie maja już czasowej ochrony - kolejny bug czy świadoma decyzja, o której nikogo nie informowano?
    scr.hu/1ek6/8u326

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    bug, znany od dość dawna, na testowym też kolonie nie były chronione przez pierwsze 12h

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Spokojnie, zaraz wpadnie MOD_Victoria i posprząta
    Posprzątane.
    Wszystkie tematy dotyczące błędów w ekspedycjach (koloniach) zostały połączone.

pozdrawiam
    Mod Victoria

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Pięknie, cudnie, wspaniale.... Porządek na forum najważniejszy! A kiedy jakieś informacje co robicie w kwestii usunięcia bugów??!!

Odpowiedz w tym wątku
Strona 26 z 38 PierwszyPierwszy ... 16 24 25 26 27 28 36 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów