Pewnie najwczesniej naprawia przy konserwieO ile wogole naprawia;p
Pewnie najwczesniej naprawia przy konserwieO ile wogole naprawia;p
Jak to z błędami bywa, dość sprawnie go wsadzili, ale nie tak prędko wyeliminują. Ja też póki co odpuszczam kolonie bo błąd z brakiem ochrony 12h plus błąd ze znikającymi budynkami obronnymi dyskwalifikują je całkowicie. Choć są i tacy, którzy widzą plusy - łatwiej teraz zrobić osiągnięcia z odbijaniem kolonii innym graczom![]()
BB nabrało wody w usta więc niczego się nie dowiemy oficjalnie. Zostaje sprawdzanie co się komu na ekspedycjach przytrafiło.
Błąd z odbijaniem przed upływem 12h chyba naprawili. Zgaduję, bo mam kolonie, których mi nie odbito i nie atakowano w okresie ochronnym.
Zadania "Szef" nie zalicza - tu bez zmian.
Zadanie "Mistrz podboju" - nie zalicza. Wczoraj i dzisiaj odbiłem kolonię - poziom 3, olbrzymia bogata. Za pierwszym razem strata wojska - 1146 jednostek; za drugim 1644. Nie zaliczyło żadnej. Czas na podbój - 4h. Może się mylę, ale powinno być chyba 5h.
W trakcie podbijania pierwszej olbrzymiej, bogatej - po wejściu na mapę pokazywało mi jakieś martwe czaszki, chyba ze 200. Dziwne, bo jeszcze nawet marszałek ze zwiadem nie dotarł. Dzisiaj nie pokazywało. Straty i tak poniżej 1800. Zadanie wisi niezaliczone. BB milczy, 2 wiadomości do nich wysłane i odpowiedzi z automatu.
Dobra wiadomość - obrona była w obydwu koloniach. Przypadek, ślepy traf czy coś naprawili tutaj?
Jakieś oficjalne info na temat stanu prac (myślenia) by się przydało.
Tak, tego nie wykluczam. Najgorsze jest to, że nic nie wiemy i zgadujemy.
Potwierdzam zdobyłem kolonie postawiłem obronę. Ktoś zaatakował i obrona stała to przegrał. Na następny dzień ktoś zaatakował i zdobył z minimalnymi stratami bo obrony już nie było.
Kolonie nie maja już czasowej ochrony - kolejny bug czy świadoma decyzja, o której nikogo nie informowano?
scr.hu/1ek6/8u326
bug, znany od dość dawna, na testowym też kolonie nie były chronione przez pierwsze 12h
Pięknie, cudnie, wspaniale.... Porządek na forum najważniejszy! A kiedy jakieś informacje co robicie w kwestii usunięcia bugów??!!